Bournova zapuščina v kinematografih Planetov Tuš

  • 1

Na vrhu lestvice gledanosti v Planetih Tuš še vedno kraljujejo simpatične živali iz animiranega filma Madagaskar 3 3D, morda jih bo z vrha uspel izriniti film Bournova zapuščina, ki na platna prihaja v tem tednu. V vseh kinematografih Planetov Tuš si boste že v sredo lahko ogledali premierno projekcijo plesnega filma Odpleši svoje sanje 4 3D. V poletni vročini v Planetih Tuš že pripravljajo program za vročo jesensko sezono zabave, ki jo bo v začetku septembra otvoril prvi X-night večer z znanci iz priljubljenega televizijskega resničnostnega šova, ki je v slovensko glasbeno orbito izstrelil Matijo Jahna, In & Out, S.W.A.G. in zmagovalko Demetro Bitenc.

Minuli vikend so v kinematografih Planetov Tuš zabeležili 13.377 obiskovalcev. Še vedno je največ obiskovalcev (4.365) pred filmska platna privabil Madagaskar 3 3D, sledili sta mu obe novosti minulega tedna, filma Plačanci 2 s 3.262 ogledi in Larina izbira: Izgubljeni princ z 2.540 ogledi. Lestvico zaključujeta filma Ted in Ledena doba 4: Celinski premiki.

Ljubiteljem akcijskih filmov Jason Bourn ni nikakršna neznanka. V minulem desetletju so si lahko gledalci ogledali tri filme iz Bournove serije, posnete po knjižni predlogi Roberta Lundluma. V filmih Bournova identiteta, Bournova premoč in Bournov ultimat je v naslovni vlogi blestel Matt Damon. Zdaj pa na filmska platna prihaja film Bournova zapuščina, ki prikazuje dogajanje po razkritju Bournove identitete. V njem srečamo novega glavnega junaka agenta Aarona Crossa, ki ga upodablja Jeremy Renner. Plesni navdušenci pa verjetno že nestrpno pričakujejo film Odpleši svoje sanje 4 3D, ki ga bo mogoče premierno videti že v sredo, 22. avgusta v kinematografih Planetov Tuš v Celju, Kranju, Kopru, Mariboru in Novem mestu. Tokratna plesna avantura nas bo popeljala v vroči Miami. Da bi lahko doživli vrhunski plesni spektakel, si film lahko ogledate v 3D tehniki.

Ekskluzivna X-night turneja z Demetro Malalan, Matijo Jahnom, In & Out in S.W.A.G. se pričenja v štajerski prestolnici 7. septembra na Bowlingu Planeta Tuš v Mariboru. V začetku oktobra bo vesela glasbena druščina gostovala na Gorenjskem, v Planetu Tuš Kranj, nato jih bo mogoče videti v Celju, oktobra pa še v Planetu Tuš Koper. Vstopnice za posamezne koncerte so v prodaji od danes naprej.
Zadnji avgustovski vikend v Planetih Tuš obeta odlično zabavo. Pred koncem poletnih počitnic bo Bowling Planeta Tuš Celje v petek in soboto s house ritmi ogreval Mr. Andy DJ, v Planetu Tuš Kranj pa bo petek v znamenju Minglanja v ritmih Hrvaške. V Planetu Tuš v Kopru bo v petek mogoče v živo plesati na ritme popularnih Global Deejays, ki so znani po svojih velikih svetovnih uspešnicah: What a Feeling (Flashdance), The Sound of San Francisco, Get Up! (Before the Night Is Over), Everybody’s Free in Bring It Back.
Sobotni dopoldnevi v Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu so rezervirani za Tuševo domačo tržnico, kjer vas vsak teden znova pričakajo stojnice z različnimi domačimi izdelki, pridelki in dobrotami domačih proizvajalcev in predelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več