Bournova zapuščina v kinematografih Planetov Tuš

  • 1

Na vrhu lestvice gledanosti v Planetih Tuš še vedno kraljujejo simpatične živali iz animiranega filma Madagaskar 3 3D, morda jih bo z vrha uspel izriniti film Bournova zapuščina, ki na platna prihaja v tem tednu. V vseh kinematografih Planetov Tuš si boste že v sredo lahko ogledali premierno projekcijo plesnega filma Odpleši svoje sanje 4 3D. V poletni vročini v Planetih Tuš že pripravljajo program za vročo jesensko sezono zabave, ki jo bo v začetku septembra otvoril prvi X-night večer z znanci iz priljubljenega televizijskega resničnostnega šova, ki je v slovensko glasbeno orbito izstrelil Matijo Jahna, In & Out, S.W.A.G. in zmagovalko Demetro Bitenc.

Minuli vikend so v kinematografih Planetov Tuš zabeležili 13.377 obiskovalcev. Še vedno je največ obiskovalcev (4.365) pred filmska platna privabil Madagaskar 3 3D, sledili sta mu obe novosti minulega tedna, filma Plačanci 2 s 3.262 ogledi in Larina izbira: Izgubljeni princ z 2.540 ogledi. Lestvico zaključujeta filma Ted in Ledena doba 4: Celinski premiki.

Ljubiteljem akcijskih filmov Jason Bourn ni nikakršna neznanka. V minulem desetletju so si lahko gledalci ogledali tri filme iz Bournove serije, posnete po knjižni predlogi Roberta Lundluma. V filmih Bournova identiteta, Bournova premoč in Bournov ultimat je v naslovni vlogi blestel Matt Damon. Zdaj pa na filmska platna prihaja film Bournova zapuščina, ki prikazuje dogajanje po razkritju Bournove identitete. V njem srečamo novega glavnega junaka agenta Aarona Crossa, ki ga upodablja Jeremy Renner. Plesni navdušenci pa verjetno že nestrpno pričakujejo film Odpleši svoje sanje 4 3D, ki ga bo mogoče premierno videti že v sredo, 22. avgusta v kinematografih Planetov Tuš v Celju, Kranju, Kopru, Mariboru in Novem mestu. Tokratna plesna avantura nas bo popeljala v vroči Miami. Da bi lahko doživli vrhunski plesni spektakel, si film lahko ogledate v 3D tehniki.

Ekskluzivna X-night turneja z Demetro Malalan, Matijo Jahnom, In & Out in S.W.A.G. se pričenja v štajerski prestolnici 7. septembra na Bowlingu Planeta Tuš v Mariboru. V začetku oktobra bo vesela glasbena druščina gostovala na Gorenjskem, v Planetu Tuš Kranj, nato jih bo mogoče videti v Celju, oktobra pa še v Planetu Tuš Koper. Vstopnice za posamezne koncerte so v prodaji od danes naprej.
Zadnji avgustovski vikend v Planetih Tuš obeta odlično zabavo. Pred koncem poletnih počitnic bo Bowling Planeta Tuš Celje v petek in soboto s house ritmi ogreval Mr. Andy DJ, v Planetu Tuš Kranj pa bo petek v znamenju Minglanja v ritmih Hrvaške. V Planetu Tuš v Kopru bo v petek mogoče v živo plesati na ritme popularnih Global Deejays, ki so znani po svojih velikih svetovnih uspešnicah: What a Feeling (Flashdance), The Sound of San Francisco, Get Up! (Before the Night Is Over), Everybody’s Free in Bring It Back.
Sobotni dopoldnevi v Planetih Tuš v Celju, Mariboru in Novem mestu so rezervirani za Tuševo domačo tržnico, kjer vas vsak teden znova pričakajo stojnice z različnimi domačimi izdelki, pridelki in dobrotami domačih proizvajalcev in predelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.