Bivši Emonin diskont na Viču prenovljen v Tušev supermarket

Na Viču, na Cesti v mestni log 87, v Ljubljani, smo v sredo, 12. novembra, ob 13. uri odprli sodoben supermarket.

Na Viču, na Cesti v mestni log 87, v Ljubljani, smo v sredo, 12. novembra, ob 13. uri odprli sodoben supermarket. Supermarket Tuš Vič se nahaja v zgradbi bivšega blagovnega centra Emona, ki smo ga pri Tušu, s še petimi drugimi slovenskimi trgovinami, prevzeli s 1. septembrom 2003. Vrednost investicije v prenovo objekta je znašala 510 milijonov tolarjev. Prodajna površina prenovljene trgovine meri 1.000 kvadratnih metrov, pred trgovino pa je na voljo tudi 80 brezplačnih parkirnih mest.

V objektu bosta ob trgovini delovala še bistro in frizerski salon. V supermarketu zaposlujemo 33 ljudi. Delovni naše nove trgovine bo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 8. in 13. uro.

Ob otvoritvi so v prenovljenem centru potekale posebne otvoritvene akcijske ponudbe izdelkov, poseben promocijski izdelek naše lastne blagovne znamke pa je vsak obiskovalec prejel celo zastonj. Brezplačno smo podelili tudi 1000 porcij golaža. Za dobro vzdušje je skrbel ansambel Happy band. Z animacijami balonarja Mihca in nastopom Malega letečega cirkusa smo poskrbeli tudi za zabavo najmlajših.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.