Bencinski servis Tuš Oil kmalu tudi v Celju

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

V četrtek, 7. avgusta 2003 ob 10. uri, bomo neposredno pred Planetom Tuš v Celju odprli svojo drugo bencinsko črpalko. Uporabnikom novega bencinskega servisa bo na voljo 12 točilnih mest, od tega bo eno prilagojeno za točenje goriva kamionom.

Tuševa bencinska črpalka v Celju se bo po sistemu plačevanja razlikovala od ostalih »klasičnih« bencinskih servisov in bo prva tovrstna bencinska črpalka v Sloveniji. Uporabniki se bodo namreč po opravljeni storitvi z avtom zapeljali do plačilnega okenca na izvozu, kjer bodo odtočeno gorivo poravnali kar iz sedeža svojega avtomobila. Takšen sistem plačevanja je zelo praktičen, uporabnikom pa nudi hitrejše storitve.

Tisti, ki na bencinskih servisih radi zadovoljujejo tudi nakupovalne in gostinske potrebe, pa bodo lahko le-te še v večji meri zadovoljili v bližnjem Planetu Tuš. Tuš Oil bo v Celju odprt vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro.

V objekt smo vložili 150 milijonov tolarjev, za delo na celjskem bencinskem servisu Tuš Oil pa smo dodatno zaposlili 4 osebe.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.