Bencinski servis Tuš Oil kmalu tudi v Celju

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

V četrtek, 7. avgusta 2003 ob 10. uri, bomo neposredno pred Planetom Tuš v Celju odprli svojo drugo bencinsko črpalko. Uporabnikom novega bencinskega servisa bo na voljo 12 točilnih mest, od tega bo eno prilagojeno za točenje goriva kamionom.

Tuševa bencinska črpalka v Celju se bo po sistemu plačevanja razlikovala od ostalih »klasičnih« bencinskih servisov in bo prva tovrstna bencinska črpalka v Sloveniji. Uporabniki se bodo namreč po opravljeni storitvi z avtom zapeljali do plačilnega okenca na izvozu, kjer bodo odtočeno gorivo poravnali kar iz sedeža svojega avtomobila. Takšen sistem plačevanja je zelo praktičen, uporabnikom pa nudi hitrejše storitve.

Tisti, ki na bencinskih servisih radi zadovoljujejo tudi nakupovalne in gostinske potrebe, pa bodo lahko le-te še v večji meri zadovoljili v bližnjem Planetu Tuš. Tuš Oil bo v Celju odprt vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro.

V objekt smo vložili 150 milijonov tolarjev, za delo na celjskem bencinskem servisu Tuš Oil pa smo dodatno zaposlili 4 osebe.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.