Bencinski servis Tuš Oil kmalu tudi v Celju

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

Prva bencinska črpalka v Sloveniji, kjer je storitev mogoče plačati kar iz sedeža avtomobila

V četrtek, 7. avgusta 2003 ob 10. uri, bomo neposredno pred Planetom Tuš v Celju odprli svojo drugo bencinsko črpalko. Uporabnikom novega bencinskega servisa bo na voljo 12 točilnih mest, od tega bo eno prilagojeno za točenje goriva kamionom.

Tuševa bencinska črpalka v Celju se bo po sistemu plačevanja razlikovala od ostalih »klasičnih« bencinskih servisov in bo prva tovrstna bencinska črpalka v Sloveniji. Uporabniki se bodo namreč po opravljeni storitvi z avtom zapeljali do plačilnega okenca na izvozu, kjer bodo odtočeno gorivo poravnali kar iz sedeža svojega avtomobila. Takšen sistem plačevanja je zelo praktičen, uporabnikom pa nudi hitrejše storitve.

Tisti, ki na bencinskih servisih radi zadovoljujejo tudi nakupovalne in gostinske potrebe, pa bodo lahko le-te še v večji meri zadovoljili v bližnjem Planetu Tuš. Tuš Oil bo v Celju odprt vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 6. in 22. uro.

V objekt smo vložili 150 milijonov tolarjev, za delo na celjskem bencinskem servisu Tuš Oil pa smo dodatno zaposlili 4 osebe.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več