Avtoplin sedaj tudi na bencinskih servisih Tuš Oil

Ponudba avtoplina najprej na Tuš Oilih Sežana in Lormanje ob pomurski avtocesti.

Ponudba bencinskih servisov Tuš Oil je sedaj še bogatejša, saj ponujamo od srede julija tudi utekočinjeni naftni plin oziroma avtoplin. Novost smo v Tušu za sedaj uvedli na svojih bencinskih servisih Tuš Oil v Lormanju ob pomurski avtocesti in v Sežani. Širitev ponudbe avtoplina pa načrtujemo tudi na ostalih bencinskih servisih Tuš Oil po državi.

Utekočinjen naftni plin je energetsko učinkovit in do okolja prijazen energent, ki se pridobiva iz zemeljskega plina ali pri predelavi surove nafte. V energetskem pogledu je učinkovitejši od večine drugih energentov, kot so kurilno olje, zemeljski plin, premog in drva, emisije škodljivih snovi pa so pri njegovem izgorevanju v primerjavi s klasičnimi motorji na bencinski pogon tudi do 50 % nižje.

Zaradi številnih prednosti utekočinjenega naftnega plina je v Evropi že več kot dva milijona, v svetu pa preko 7 milijonov vozil, ki za pogon uporabljajo avtoplin. Slovenija je sicer danes pri dnu te lestvice, a s širitvijo ponudnikov avtoplina, med katerimi je sedaj tudi Tuš Oil, raste tudi število avtomobilov na ta pogon.

V Tušu bomo tako ponudbo avtoplina postopno razširili tudi na vse ostale bencinske servise Tuš Oil, ki jih imamo danes poleg v Lormanju in Sežani še v Celju, Mariboru – Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dva v Novem mestu, Hočah, v Mestinju in Selnici ob Dravi. Verigo bencinskih servisov pa bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več