Aprila v Planetu Tuš Celje tudi Bowling

Danes smo začeli z gradbenimi, obrtnimi in instalacijskimi deli v objektu Planet Tuš, kjer bomo zgradili prvi bowling v celjski regiji in šele tretji tak objekt na območju celotne Slovenije.

Danes smo začeli z gradbenimi, obrtnimi in instalacijskimi deli v objektu Planet Tuš, kjer bomo zgradili prvi bowling v celjski regiji in šele tretji tak objekt na območju celotne Slovenije. Rok izgradnje objekta, velikega 2000m2, je 75 dni. Novo možnost zabave in rekreacije lahko tako v Celju pričakujemo že aprila.

Bowling bo gostom nudil 14 najmodernejših elektronsko opremljenih bowling stez, na katerih se bo lahko naenkrat rekreiralo in zabavalo več kot 80 oseb. Bowling je preprosta igra, podobna kegljanju, s katero se lahko ukvarjajo najmlajši in rekreirajo tudi naši dedki in babice. Zaradi izvrstne zabave, druženja ter rekreacije, ki jo ponuja, pa se vročica te igre iz Amerike ter Evrope sedaj neustavljivo širi tudi v Slovenijo.

Aleksander Svetelšek je ob začetku gradbenih del povedal: ˝Z bowlingom bomo popestrili ponudbo naše družbe, Planeta Tuš v Celju, in tudi ponudbo celotne celjske regije. Rok izgradnje, za katerega smo se dogovorili z izvajalcem, je izjemen, saj bodo dela na objektu zaključena v rekordnih 75 dneh. Našim obiskovalcem bomo tako že aprila ponudili nov športno rekreacijski objekt, ki pa jim bo ponujal veliko več. Z dodatno ponudbo zabave, sprostitve in druženja za celo družino bomo tako še dopolnili našo že tako razvejano paleto kakovostnih storitev.˝

Bowling bo poleg rekreacije ponujal tudi možnost zabave. V večernih urah bodo gostje uživali ob cosmic bowlingu, ko bo prostor osvetljen z neonsko svetlobo in številnimi light-showi. Poleg bowlinga pa se bo lahko več kot 500 gostov zabavalo tudi v gostinskem lokalu in VIP sobi. Poleg že naštetega bomo obiskovalcem nudili tudi možnost organizacije praznovanj rojstnih dni ali drugih dogodkov za zaključene družbe.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
Fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.