Aprila v Planetu Tuš Celje tudi Bowling

Danes smo začeli z gradbenimi, obrtnimi in instalacijskimi deli v objektu Planet Tuš, kjer bomo zgradili prvi bowling v celjski regiji in šele tretji tak objekt na območju celotne Slovenije.

Danes smo začeli z gradbenimi, obrtnimi in instalacijskimi deli v objektu Planet Tuš, kjer bomo zgradili prvi bowling v celjski regiji in šele tretji tak objekt na območju celotne Slovenije. Rok izgradnje objekta, velikega 2000m2, je 75 dni. Novo možnost zabave in rekreacije lahko tako v Celju pričakujemo že aprila.

Bowling bo gostom nudil 14 najmodernejših elektronsko opremljenih bowling stez, na katerih se bo lahko naenkrat rekreiralo in zabavalo več kot 80 oseb. Bowling je preprosta igra, podobna kegljanju, s katero se lahko ukvarjajo najmlajši in rekreirajo tudi naši dedki in babice. Zaradi izvrstne zabave, druženja ter rekreacije, ki jo ponuja, pa se vročica te igre iz Amerike ter Evrope sedaj neustavljivo širi tudi v Slovenijo.

Aleksander Svetelšek je ob začetku gradbenih del povedal: ˝Z bowlingom bomo popestrili ponudbo naše družbe, Planeta Tuš v Celju, in tudi ponudbo celotne celjske regije. Rok izgradnje, za katerega smo se dogovorili z izvajalcem, je izjemen, saj bodo dela na objektu zaključena v rekordnih 75 dneh. Našim obiskovalcem bomo tako že aprila ponudili nov športno rekreacijski objekt, ki pa jim bo ponujal veliko več. Z dodatno ponudbo zabave, sprostitve in druženja za celo družino bomo tako še dopolnili našo že tako razvejano paleto kakovostnih storitev.˝

Bowling bo poleg rekreacije ponujal tudi možnost zabave. V večernih urah bodo gostje uživali ob cosmic bowlingu, ko bo prostor osvetljen z neonsko svetlobo in številnimi light-showi. Poleg bowlinga pa se bo lahko več kot 500 gostov zabavalo tudi v gostinskem lokalu in VIP sobi. Poleg že naštetega bomo obiskovalcem nudili tudi možnost organizacije praznovanj rojstnih dni ali drugih dogodkov za zaključene družbe.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
Tel. 03 424 11 32
Fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.