Animirana družinska komedija Kung fu Panda 2 na prvem mestu letsvice gledanosti

Na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov je animirana družinska komedija Kung Fu Panda 2 s prvega mesta izrinila komedijo Prekrokana noč 2. Plesišča Planetov Tuš bodo ta vikend ogrevale nepozabne klubske zabave, za otroke in ljubitelje pravljic pa prihaja ta četrtek v Planete Tuš barviti svet Disneyevih junakov. Za vse navdušene športnike, rekreativce ter ljubitelje druženja in narave se v soboto v Celju obeta že 12. Tušev vzpon na Celjsko kočo.

Filmske uspešnice so minuli vikend v kinematografe Tuš privabile kar 17.059 gledalcev. Novost preteklega tedna, animirana družinska komedija Kung Fu Panda 2 je z 8.771 gledalci s prvega mesta izrinila komedijo Prekrokana noč 2, ki si jo ogledalo 4.164 gledalcev. Na tretjem mestu so pristali Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi, akcijsko pustolovsko komedijo si je ogledalo 2.551 gledalcev. Peterico zaključujeta akciji Možje x: Prvi razred in Hitri in drzni 5.

Plesišča Disco Planetov bodo ta vikend ogrevale vroče zabave. V Kopru bo DJ v petek poskrbel za prave ritme planeta, v soboto pa bo nepozaben večer pričaral z največjimi hiti z Billboardove lestvice top klubskih skladb. V Celju bo Planet Tuš v petek svoja vrata izjemoma odprl tudi za mladoletne, saj se ob zaključku ��ole obeta Super High School Party 16+, v Kranju in Mariboru pa bosta v petek in soboto za zabavo poskrbela odlična klubska večera.

V četrtek prihaja v Planete Tuš po vsej Sloveniji pravljični svet Disneya. V avli Planetov Tuš bodo potekala razstave največjih Disneyevih risanih junakov. Podrobneje boste spoznali Sneguljčico, Trnuljčico, Pepelko, Pocahontas, Arielo in Zlatolasko, navihani miški Mikija in Mini s prijatelji ter najslavnejše avtomobile z glavnim junakom McQueenom. Po Disneyevem svetu se bodo otroci vse do začetka julija potepali na ustvarjalnih delavnicah, v petkih od 17. do 19. ure in v sobotah od 11. do 13. ure. V petek ob 17. uri v Kopru in v soboto ob 11. uri v Kranju lahko v avli Planeta Tuš obiščete predstavo Poletna zabava. V Celju v petek in Mariboru v soboto obakrat po 17. uri ter v Novem mestu v soboto ob 11. uri pa se lahko otroci preizkusijo v vožnji s poganjalci, najhitrejše pa čakajo vstopnice za kino.

Tušev vzpon na Celjsko kočo bo to soboto znova združil kolesarje in pohodnike vseh generacij. Ljubitelji rekreativnega ali malo bolj tekmovalnega športa lahko tudi letos izbirajo med tremi možnostmi – kolesarskim vzponom z meritvijo časa, kolesarskim vzponom brez meritve časa in pohodom. Za kolesarje se bo Tušev vzpon začel ob 10. uri s skupinskim startom izpred Planeta Tuš Celje. Pohodniki pa bodo lahko s travnika pred železniškim podvozom pri odcepu za Zagrad proti vrhu Celjske koče krenejo že od 8. ure dalje. Za prijetno utrujene udeležence se po zaključku športnega dogodka na vrhu Celjske koče obeta pogostitev in odlična zabava z glasbeno skupino Mambo Kings.