Ameriška pita že tretji vikend najbolj gledana

  • 1

Na velikih platnih Planetov Tuš ostaja Ameriška pita: Obletnica tudi po tretjem vikendu najbolj gledani film. V boj z njo se ta teden spuščajo tri nove premiere – komedija Projekt X, družinski film Zrcalce, zrcalce, sicer najnovejša adaptacija Sneguljčice z zlobno kraljico Julio Roberts, in animirana družinska komedija Delfin: zgodba o sanjaču. Koprski Disco Planet bo v petek prizorišče uradne predzabave Sensation White, v Mariboru pa bo v soboto nastopil Ivan Zak.

V Planetih Tuš bo zadnji aprilski teden v znamenju treh zabavnih premier, ki bodo poskrbele za prijeten prehod v mesec maj. Projekt X je komedija za vse žurerje, saj v njej doživite nepozabno zabavo. Trije na videz anonimni dijaki zadnjega letnika srednje šole se skušajo naposled uveljaviti in postati znani. Priredijo zabavo, ki je ne bo nihče pozabil, in postanejo legende. Druga premiera tega tedna je najnovejša adaptacija legendarne Sneguljčice. V sveži in zabavni predelavi klasične pravljice igra Sneguljčico Lily Collins (Duhovnik), zlobno kraljico prekrasna Julia Roberts, princa Armie Hammer (Socialno omrežje), kralja Sean Bean (Igra prestolov), kraljičinega zvestega slugo pa Nathan Lane (Producenta). Tretja premiera tedna je animirana družinska komedija Delfin: zgodba o sanjaču. Daniel je mlad uporniški delfin, ki sanja o deskanju na valovih zunaj dolgočasnega zaliva, kjer živi. Neke noči se odloči slediti svojemu srcu in se v nasprotju s pravili odpravi na nevarno odprto morje, kjer ga čaka mnogo dogodivščin.

Že tretji vikend zapored ostaja nepremagljiva trdnjava četrti del komedij Ameriška Pita: Obletnica, ki si jo je ogledalo 4.232 gledalcev. Na drugem mestu je novost minulega tedna, akcijski znanstvenofantastični film Bojna ladja. Tretja je animirana družinska pustolovščina Lorax, četrta pa še ena novost prejšnjega tedna, romantična drama Talisman. Ob 100-letnici potopitve ostaja med najbolj gledanimi filmi tudi Titanik 3D. Konec tedna so sicer v Planetih Tuš našteli 12.537 gledalcev.

Disco Planeti bodo na prvi počitniški konec tedna prizorišča najbolj vročih zabav z DJ-i in priljubljenimi glasbeniki. Največji plesni spektakel v belem bo obiskal Disco Planet Koper. Uradna promocijska turneja Sensation Innerspace se bo zgodila ta petek, 27. aprila. Mariborski Disco Planet bo v soboto s koncertom razvnel »dečko sa Balkana« Ivan Zak. V Kranju, Mariboru in Celju bo vroče že na praznični predvečer 26. aprila na zabavah Živel 1. maj, v Kopru pa bo ta dan Chill out večer. V celjskem Disco Planetu pa se bosta v soboto zvočno spopadla DJ AQUA iz Disco Planeta Kranj in domači rezident Mr. Andy DJ. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu pa ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.