Ameriška pita uspešnica praznikov

  • 1

V Planetih Tuš si je ob prazničnem koncu tedna filmske uspešnice ogledalo več kot 25.000 gledalcev. Absolutni hit je četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica. Ta teden na velika platna prihajata dve novosti – drama Albert Nobbs in komedija Eksotični hotel Marigold. V Disco Planetih pa se obetajo vroči klubski večeri s priljubljenimi dj-i.

V drugem aprilskem tednu prihajata v Planete Tuš dve filmski novosti. Drama Albert Nobbs se odvija v 19. stoletju na Irskem. Nagrajena igralka Glenn Close igra žensko, ki se odloči obleči v moškega in se družbi predstaviti kot Albert Nobbs z namenom, da bi našla delo in si tako omogočila preživetje. 30 let za tem, ko si nadene moško obleko, se znajde v ujetništvu lastne odločitve. Komedija Eksotični hotel Marigold bo ta teden na ogled v Celju in Mariboru, kasneje še v drugih Planetih. Britanski upokojenci odpotujejo v Indijo na dopust v prenovljen hotel, ki se je oglaševal kot luksuzni hotel. Po prvih kulturnih šokih in nesoglasjih z osebjem, začne hotel Marigold kazati svoj pravi šarm.

Ob podaljšanem prazničnem koncu tedna so v Planetih Tuš našteli 25.518 gledalcev. Absolutna zmagovalka v gledanosti je novost prejšnjega tedna, četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica, ki si jo je ogledalo 13.017 gledalcev. Na drugem mestu je pristala animirana družinska pustolovščina Lorax, na tretjem pa akcijski spektakel Bes Titanov. Ob 100-letnici tragedije je v Planetih Tuš na ogled tudi film Titanik, tokrat v 3D tehniki. Po gledanosti je pristal na četrtem mestu. Peta je akcijska znanstveno fantastična drama Igre lakote: Arena smrti.

Disco Planeti so aprila prizorišča najbolj vročih zabav z dj-i. V Kopru bo energični in neumorni dvojec Secret Disco v petek,13. aprila, od 22. ure praznoval 5. rojstni dan, v soboto pa bo vroče na zabavi z Dj Cveretom. V celjskem Disco Planetu bo v petek čas za glasbeno vrnitev v 90. leta, sobotni večer pa bo namenjen damam. V Kranju bo v petek vroče na velikem Hitovem singles partyu, sobotno vročico pa bo generiral Dj Aqua. Dj Lexy Dee bo za vroče klubske ritme v Disco Planetu v Maribor poskrbel v petek. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.