Ameriška pita uspešnica praznikov

  • 1

V Planetih Tuš si je ob prazničnem koncu tedna filmske uspešnice ogledalo več kot 25.000 gledalcev. Absolutni hit je četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica. Ta teden na velika platna prihajata dve novosti – drama Albert Nobbs in komedija Eksotični hotel Marigold. V Disco Planetih pa se obetajo vroči klubski večeri s priljubljenimi dj-i.

V drugem aprilskem tednu prihajata v Planete Tuš dve filmski novosti. Drama Albert Nobbs se odvija v 19. stoletju na Irskem. Nagrajena igralka Glenn Close igra žensko, ki se odloči obleči v moškega in se družbi predstaviti kot Albert Nobbs z namenom, da bi našla delo in si tako omogočila preživetje. 30 let za tem, ko si nadene moško obleko, se znajde v ujetništvu lastne odločitve. Komedija Eksotični hotel Marigold bo ta teden na ogled v Celju in Mariboru, kasneje še v drugih Planetih. Britanski upokojenci odpotujejo v Indijo na dopust v prenovljen hotel, ki se je oglaševal kot luksuzni hotel. Po prvih kulturnih šokih in nesoglasjih z osebjem, začne hotel Marigold kazati svoj pravi šarm.

Ob podaljšanem prazničnem koncu tedna so v Planetih Tuš našteli 25.518 gledalcev. Absolutna zmagovalka v gledanosti je novost prejšnjega tedna, četrti del legendarnih komedij Ameriška pita: Obletnica, ki si jo je ogledalo 13.017 gledalcev. Na drugem mestu je pristala animirana družinska pustolovščina Lorax, na tretjem pa akcijski spektakel Bes Titanov. Ob 100-letnici tragedije je v Planetih Tuš na ogled tudi film Titanik, tokrat v 3D tehniki. Po gledanosti je pristal na četrtem mestu. Peta je akcijska znanstveno fantastična drama Igre lakote: Arena smrti.

Disco Planeti so aprila prizorišča najbolj vročih zabav z dj-i. V Kopru bo energični in neumorni dvojec Secret Disco v petek,13. aprila, od 22. ure praznoval 5. rojstni dan, v soboto pa bo vroče na zabavi z Dj Cveretom. V celjskem Disco Planetu bo v petek čas za glasbeno vrnitev v 90. leta, sobotni večer pa bo namenjen damam. V Kranju bo v petek vroče na velikem Hitovem singles partyu, sobotno vročico pa bo generiral Dj Aqua. Dj Lexy Dee bo za vroče klubske ritme v Disco Planetu v Maribor poskrbel v petek. V avle Planetov Tuš v Mariboru, Celju in Novem mestu ob sobotah vabijo tudi domače tržnice, kjer vas bodo premamile avtohtone dobrote.

Podrobnejši program in morebitne spremembe lahko spremljate na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.