Alya ni ukrotila žrebcev

Boj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama.

Alya ni ukrotila žrebcevBoj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama. V bowlingu Planeta Tuš v Celju je včeraj svoje športne spretnosti dokazovala Alya. A kot kaže, je krepka moška roka vseeno ključ, ki odpira vrata v finale Bowlinga zvezd.

Alya je tako včeraj pribowlala 74 točk, s čimer je v sklad, namenjen za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, dodala 148.000 tolarjev. V Tušu bodo namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se bodo stekala v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles in včeraj Alya priigrali že 752.000 tolarjev.

Alya se je s svojim rezultatom za sedaj uvrstila na tretje mesto. Po treh tekmovalcih pa s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 28. julija ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Mislite, da ji bo uspelo na bowling prestolu zamenjati Petra? Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije: Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.