Alya ni ukrotila žrebcev

Alya ni ukrotila žrebcevBoj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama. V bowlingu Planeta Tuš v Celju je včeraj svoje športne spretnosti dokazovala Alya. A kot kaže, je krepka moška roka vseeno ključ, ki odpira vrata v finale Bowlinga zvezd.

Alya je tako včeraj pribowlala 74 točk, s čimer je v sklad, namenjen za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, dodala 148.000 tolarjev. V Tušu bodo namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se bodo stekala v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles in včeraj Alya priigrali že 752.000 tolarjev.

Alya se je s svojim rezultatom za sedaj uvrstila na tretje mesto. Po treh tekmovalcih pa s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 28. julija ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Mislite, da ji bo uspelo na bowling prestolu zamenjati Petra? Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije: Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš