Alya ni ukrotila žrebcev

Boj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama.

Alya ni ukrotila žrebcev Boj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama. V bowlingu Planeta Tuš v Celju je včeraj svoje športne spretnosti dokazovala Alya. A kot kaže, je krepka moška roka vseeno ključ, ki odpira vrata v finale Bowlinga zvezd.

Alya je tako včeraj pribowlala 74 točk, s čimer je v sklad, namenjen za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, dodala 148.000 tolarjev. V Tušu bodo namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se bodo stekala v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles in včeraj Alya priigrali že 752.000 tolarjev.

Alya se je s svojim rezultatom za sedaj uvrstila na tretje mesto. Po treh tekmovalcih pa s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 28. julija ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Mislite, da ji bo uspelo na bowling prestolu zamenjati Petra? Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije: Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več