Alya ni ukrotila žrebcev

Boj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama.

Alya ni ukrotila žrebcev Boj za pokal bowlinga zvezd se nadaljuje. Slovenskim zvezdnikom se je pridružila tudi prva dama. V bowlingu Planeta Tuš v Celju je včeraj svoje športne spretnosti dokazovala Alya. A kot kaže, je krepka moška roka vseeno ključ, ki odpira vrata v finale Bowlinga zvezd.

Alya je tako včeraj pribowlala 74 točk, s čimer je v sklad, namenjen za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, dodala 148.000 tolarjev. V Tušu bodo namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopili v sredstva, ki se bodo stekala v sklad za ´Malo hišo´. Skupaj so tako Six Pack Čukur, Peter Poles in včeraj Alya priigrali že 752.000 tolarjev.

Alya se je s svojim rezultatom za sedaj uvrstila na tretje mesto. Po treh tekmovalcih pa s 167 točkami še vedno prepričljivo vodi Peter Poles. 28. julija ob 21. uri pa nas v bowlingu Planeta Tuš že čaka nova zvezda. Mislite, da ji bo uspelo na bowling prestolu zamenjati Petra? Pridite, postaja vedno bolj napeto.

Dodatne informacije: Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več