Alvin in veverički 3 uspešnica že po prvih dneh v Tušu

V Planete Tuš prihajata v predbožičnem tednu dve filmski novosti. Alvin in veverički 3 bo prava popestritev praznikov za vse družine, Sherlock Holmes: Igra senc pa za vse ljubitelje detektivk. Minuli konec tedna je najbolj gledani film postala četrtkova novost Misija: Nemogoče – Protokol duh. Decembrsko vzdušje vlada tudi v Disco Planetih – v mariborskem bo v petek nastopila hrvaška dance zasedba ET, v koprskem pa v nedeljo zvečer Pop Design. Planete Tuš je že obiskal Božiček, ki bo letos v Tuševih trgovinah obdaril 20.000 otrok.

V Dekletu z zmajskim tatujem nominiranec za oskarja, režiser David Fincher (Socialno omrežje), na velikem platnu razkriva svet svetovno uspešnega trilerja Stiega Larssona. V labirintu zgodbe so umor, korupcija, družinske skrivnosti in notranji demoni dveh nepričakovanih partnerjev, ki iščeta resnico o štirideset let stari skrivnosti. Mikael Blomkvist (Craig) je gospodarski novinar, odločen, da si povrne ugled, potem ko ga obsodijo zaradi klevet. Henrik Vanger (nominiranec za oskarja Christopher Plummer), eden najbogatejših švedskih industrialcev, ga najame, da bi prišel do dna izginotju njegove ljubljene nečakinje Harriet – umoril jo je, je prepričan, član njegove velike družine. Novinar se odpravi na oddaljen otok ob poledeneli švedski obali in se ne zaveda, kaj ga čaka. Film bo v Planetih Tuš na ogled od četrtka, 29. decembra.

Druga novost tedna, ki bo premierno predstavljena v Planetu Tuš Maribor, kasneje pa še v drugih Tuševih kinematografih, je komedija Parada. Film sledi skupini gejevskih aktivistov, ki poskušajo organizirati Parado ponosa v Beogradu. Ko policija zavrne varovanje, se aktivisti obrnejo na Lemona (Nikola Kojo), lastnika agencije za varovanje in vojnega veterana. Ker Lemon v Beogradu ne more zbrati ekipe za zaščito gay parade, se odloči, da ekipo najde v širši balkanski regiji.

V Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Novem mestu in Kopru so na praznični konec tedna našteli kar 26.616 obiskovalcev. Absolutna uspešnica je novost prejšnjega tedna, animirana družinska komedija Alvin in veverički 3, ki ji sledi film Mitje Okorna Pisma Sv. Nikolaju. Tretja je še ena novost prejšnjega četrtka, Sherlock Holmes: Igra Senc, četrta je praznična komedija Silvestrovo v New Yorku, peta pa je Misija Nemogoče – Protokol duh.

Konec leta bo v Planetih Tuš minil tudi ob najpopularnejši glasbi in ritmih, ki so jih obiskovalci poslušali vse leto. Petek bo zato v Disco Planetih v znamenju vročih predsilvestrskih Planet partyev s hišnimi dj-i.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.