Alvin in veverički 3 uspešnica praznikov

  • 1

V Planetih Tuš so med božičnimi in novoletnimi prazniki našteli skoraj 80.000 gledalcev. Slovenci smo v kino najraje odšli v torek, 27. decembra, ko so našteli kar 17.654 gledalcev. Najbolj gledan film teh praznikov je družinska animirana komedija Alvin in veverički 3, med prvo peterico pa so še Pisma svetemu Nikolaju, Misija: Nemogoče – Protokol duh, Sherlock Holmes: Igra senc in Silvestrovo v New Yorku. Ta teden prihajata na velika platna dve novosti: legendarni Muppetki v novi preobleki ter komedija Jack in Jill.

Praznični dnevi so čez božične in novoletne praznike v Planete Tuš v Celju, Kopru, Kranju, Mariboru in Novem mestu privabili 78.455 kino gledalcev. Največ so jih našteli v torek, 27. decembra, ko si je filme ogledalo kar 17.654 gledalcev, kar je sicer povprečen obisk ob koncih tedna. Najbolj gledani film praznikov ostaja animirana družinska komedija Alvin in veverički 3 s 25.960 obiski. Med najbolj gledanimi filmi so še Pisma Svetemu Nikolaju, Misija: Nemogoče – Protokol duh, Sherlock Holmes: Igra senc in Silvestrovo v New Yorku.

Prva filmska premiera novega leta v Planetih Tuš bodo ta četrtek, 5. januarja, legendarni Muppetki v novi podobi. Glavni liki filmske dogodivščine Gary, Mary in Walter bodo morali zbrati nekdanjo druščino Muppetkov, ki je sedaj upokojena, da skupaj rešijo televizijski studio, kjer so nekoč snemali njihove oddaje. Richman Tex namreč želi uničiti studio, saj so pod njim velika nahajališča nafte. Edini način za preprečitev Texovih namer je priprava oddaje za deset milijonov gledalcev …

Druga novost tedna v Celju, Kranju, Mariboru in Kopru bo komedija Jack in Jill. Jack je živel skoraj popolno življenje, z izjemo ene zoprne stalnice – sestre dvojčice Jill. Vsako leto na zahvalni dan mora prenašati obisk sestre, ki ga duši in ki mu kaj hitro življenje obrne na glavo. Ko se vdor, ki naj bi trajal samo za konec tedna, raztegne na ves mesec, se brat in sestra prepirata, dražita in pričkata tako, kot to počnejo samo dvojčki. Ko postane jasno, da Jill ne bo nikoli odšla, Jack spravi v tek več spletk v upanju, da se bo Jill vrnila tja, kjer jo ima najraje – na drugo stran države.

Podrobnejše opise posameznih filmov in dogodkov ter morebitne spremembe lahko najdete na www.planet-tus.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.