9. rojstni dan Planeta Tuš Novo mesto

  • 1

Planet Tuš Novo mesto bo to soboto praznoval 9. rojstni dan. V vseh teh letih je postal priljubljeno nakupovalno središče ter osrednje regijsko stičišče filmske zabave. Ob tej priložnosti to soboto, 1. septembra, v Planetu pripravljajo nepozabno praznovanje z otroško gledališko in filmsko predstavo, rojstnodnevno torto in mnogimi drugimi presenečenji.

Planet Tuš Novo mesto je od leta 2003 nepogrešljivi del vsakdana v mestu in širši regiji. Vsa ta leta so v Tušu nadgrajevali in razširjali nakupovalno ponudbo, ki jo danes uspešno dopolnjujejo tudi z občasnimi tematskimi prodajnimi ponudbami, kot so naprimer ob sobotah zjutraj domače tržnice z mnogimi dobrotami. Ob tem je Planet postal središče filmske zabave, saj so na Dolenjskem na ogled vse največje svetovne in domače filmske uspešnice.

To soboto, 1. septembra, so za obiskovalce pripravili pestro rojstnodnevno dogajanje. Ob 10. uri bo za najmlajše obiskovalce poskrbljeno s predstavo Pikin rojstni dan, ob 11. pa s kino predstavo družinskega animiranega filma Kdo ima danes rojstni dan? Ob 12. uri se bodo vsi zagotovo razveselili razreza slavnostne torte in mnogih presenečenj, za katera bo poskrbel tudi Tuško. Rojstni dan Planeta Tuš Novo mesto pa bodo ves dan spremljale tudi degustacije in posebna presenečenja v Supermarketu Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.