9. rojstni dan Planeta Tuš Novo mesto

  • 1

Planet Tuš Novo mesto bo to soboto praznoval 9. rojstni dan. V vseh teh letih je postal priljubljeno nakupovalno središče ter osrednje regijsko stičišče filmske zabave. Ob tej priložnosti to soboto, 1. septembra, v Planetu pripravljajo nepozabno praznovanje z otroško gledališko in filmsko predstavo, rojstnodnevno torto in mnogimi drugimi presenečenji.

Planet Tuš Novo mesto je od leta 2003 nepogrešljivi del vsakdana v mestu in širši regiji. Vsa ta leta so v Tušu nadgrajevali in razširjali nakupovalno ponudbo, ki jo danes uspešno dopolnjujejo tudi z občasnimi tematskimi prodajnimi ponudbami, kot so naprimer ob sobotah zjutraj domače tržnice z mnogimi dobrotami. Ob tem je Planet postal središče filmske zabave, saj so na Dolenjskem na ogled vse največje svetovne in domače filmske uspešnice.

To soboto, 1. septembra, so za obiskovalce pripravili pestro rojstnodnevno dogajanje. Ob 10. uri bo za najmlajše obiskovalce poskrbljeno s predstavo Pikin rojstni dan, ob 11. pa s kino predstavo družinskega animiranega filma Kdo ima danes rojstni dan? Ob 12. uri se bodo vsi zagotovo razveselili razreza slavnostne torte in mnogih presenečenj, za katera bo poskrbel tudi Tuško. Rojstni dan Planeta Tuš Novo mesto pa bodo ves dan spremljale tudi degustacije in posebna presenečenja v Supermarketu Tuš.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.