500 tisoč tolarjev za osnovno šolo IV v Murski Soboti

Jutri bomo v Murski Soboti na naslovu Lendavska ul. 29 odprli nov trgovski center. V objekt, velikosti več kot 2300 m2, smo vložili kar 970 milijonov tolarjev.

Jutri bomo v Murski Soboti na naslovu Lendavska ul. 29 odprli nov trgovski center. V objekt, velikosti več kot 2300 m2, smo vložili kar 970 milijonov tolarjev. Poslovno prodajni prostori bodo obiskovalcem poleg 1.542 m2 velikega Tuševega supermarketa ponujali tudi drogerijo Tuš, kava bar, frizerski salon, cvetličarno, papirnico, zlatarno, trgovino s tehničnim blagom, velik brezplačen parkirni prostor in še mnogo drugega.

Uradno otvoritev novega trgovskega centra bo ob 11. uri najavila Prekmurska godba Bakovci z mažoretno skupino. Slavnostni govornik pa bo poleg direktorja maloprodaje v našem podjetju, gospoda Milana Mlinarja, tudi župan občine Murska Sobota, gospod Anton Štihec. Gospod Mlinar bo ob otvoritvi gospe Mariji Bačič, ravnateljici Osnovne šole IV, podaril tudi ček v vrednosti 500 tisoč tolarjev, ki ga bodo v šoli namenili za nakup terapevtskih pripomočkov.

Uradni del prireditve se bo zaključil z ogledom trgovskega centra, nastopom godbe in mažoretk ter pogostitvijo vseh gostov z bogračem. Obiskovalce bodo ob dobri hrani in pestrem programu zabavali tudi harmonikar Viki Ašič in v popoldanskih urah brhka Rebeka Dremelj in poskočni Špela in Špelca iz naše turbo folk skupine Atomik harmonik.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je o novem trgovskem centru povedal: ˝Veseli smo, da v Murski Soboti odpiramo že naš drugi trgovski center. Krajanom in okoliškim prebivalcem tako ponujamo nov trgovsko prodajni objekt z veliko izbiro izdelkov po ugodnih cenah, z raznovrstno akcijsko ponudbo, ponudbo izdelkov naše lastne blagovne znamke ter posebnimi ugodnostmi, ki jih prinaša članstvo v Tuš klubu. Hkrati pa bo novi center ponujal še mnogo več, v njem lahko opravite vse majhne vsakodnevne opravke, se odpočijete od vsakodnevnega vrveža ali pa v prijetni družbi prijateljev in klepetu popijete popoldansko kavico.˝

V novem trgovskem centru je redno zaposlitev dobilo več kot 60 oseb, ki bodo za kakovostno ponudbo in prijazno storitev in zadovoljstvo strank skrbele od ponedeljka do sobote od 7.30. do 20. ure in ob nedeljah in praznikih od 8. do 12. ure.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.