50. celovečerna stvaritev Disneya Zlatolaska 3d od četrtka v Planetih Tuš

V Planete Tuš prihaja ta četrtek 50. stvaritev studiev Walta Disneya – legendarna pravljica bratov Grimm Zlatolaska. Ob tem bo na ogled še komedija Dilema in v Celju še eden najbolj vročih trilerjev ta hip na svetu – Črni labod. Gledalce še vedno najbolj pritegne sinhronizirana animirana 3D družinska komedija Samova pustolovščina: Skrivni prehod. Ta vikend pa jih bo zagotovo pritegnil zimski utrip na Bowlingih – koncerta Eda Maajke in E.T. ter vroči večeri ob plesni glasbi.

Prva novost tedna, ki bo od četrtka na ogled v vseh Planetih, je sinhronizirana animirana družinska 3D komedija Zlatolaska. 50. celovečerni družinski risani film studia Walt Disney združuje najnovejšo tehnologijo in več kot osemdeset let staro filmsko zapuščino. Risanka je izredno zabavna priredba priljubljene zgodbe bratov Grimm, kjer se dolgolasa princesa Zlatolaska, ki je vse svoje življenje preživela v stolpu, nekega dne zaljubi v mimoidočega razbojnika, prvič v življenju zapusti stolp in se poda v svet, da ga najde. Druga novost tedna pa je komedija Dilema. Neporočeni Ronny (Vince Vaughn) in srečno poročeni Nick (Kevin James) sta najboljša prijatelja že od šolskih let. Odločita se za pomemben projekt za njuno podjetje, vendar se Ronny-ju podre svet, ko zasači Nickovo ženo Genevo (Winona Ryder) z drugim moškim. Ronny si zada nalogo, da najde odgovore, preden Nicku pove novico, za katero ni nihče pričakoval, da jo bo moral slišati. Psihološki triler Črni labod, ki bo od četrtka na ogled v Celju, v naslednjih tednih pa tudi v ostalih Planetih, se dogaja v svetu newyorškega baleta. Z vizionarskim režiserjem Darrenom Aronofskyim (Rokoborec) se podamo na vznemirljivo in srhljivo potovanje skozi psiho mlade balerine.

Mrzlo januarsko vreme je ta konec tedna v Planete Tuš privabilo 12.348 gledalcev. Na prvem mestu po priljubljenosti že nekaj časa vztraja sinhronizirana animirana 3D družinska komedija Samova pustolovščina: Skrivni prehod, ki si jo je ogledalo 3074 gledalcev. Drugo mesto je z 2002 gledalci ohranila novost meseca decembra, komedija Njuna družina, ki navdušuje kot tretji del po filmih Njeni tastari in Njegovi tastari. Na tretje mesto se je, tako kot pretekli teden, s 1777 gledalci uvrstil triler drama Turist z Angelino Jolie in Johnnyjem Deppom v glavnih vlogah. Peterico zaključujeta novost na četrtem mestu – 3D triler Zeleni sršen in akcijska fantazijska pustolovščina Čas lova na čarovnice.

Bowlingi Planetov Tuš bodo v petek utripali v koncertnih ritmih. V Disco Planeta Celje prihaja ena izmed najpopularnejših dance skupin iz sosednje Hrvaške Electro Team – E.T., mariborskemu Bowlingu pa bo zavladal legendarni bosansko-hrvaški glasbenik Edo Maajka, ki se mu bo na odru pridružil poseben gost – DJ SOUL. V Kranju vas čakata pravi glasbeni poslastici; v petek House & Sax Party, v soboto pa House & trumpet – svojevrsten melos Balkana, spojen z elektronsko glasbo, ki je v zadnjih mesecih osvojil plesne podije Evrope. Zunaj je zima, na Bowlingih pa si bomo privoščili tudi malo poletja – v petek v Kopru in v soboto v Mariboru, saj pod palmami in med visečimi mrežami pripravljamo prvi čisto pravi Ladies Night na plaži.