3D tehnologija novost Planetov Tuš

Od četrtka, 25. decembra, bodo vsi Planeti Tuš v Sloveniji bogatejši za edinstveno doživetje 3-D kina.

Od četrtka, 25. decembra, bodo vsi Planeti Tuš v Sloveniji bogatejši za edinstveno doživetje 3-D kina. In premiera bo veličastna. Edini v Sloveniji bomo predvajali prvi digitalni tridimenzionalni film, ki prikazuje živo dogajanje. Skoraj uro in pol trajajoči glasbeni dokumentarec U2 3D ni le kino predstava, je edinstveno doživetje, ki občinstvo postavi na stadion, v samo središče pulzirajoče energije koncerta ene najbolj priljubljenih skupin na svetu, U2.

Film je posnet v Južni Ameriki med zadnjo etapo U2 turneje Vertigo. Neopisljivo doživetje, povsem drugačno od vseh 3-D in koncertnih filmov, ki so jih posneli pred tem, pa so ustvarjalci filma ustvarili z združitvijo inovativnih digitalnih 3-D podob in večkanalnega surround zvoka z razburljivostjo koncerta U2 v živo.

Inovativnost filma je tudi v novih trendih in možnostih, ki jih ta postavlja v načinu doživljanja (pop)kulturnih izdelkov, saj uspe filmu U2 3D kvantni preskok od tradicionalnih koncertnih filmov, občinstvo pa ima občutek, da je dejansko na koncertu U2.

Ustvarjalci filma so doživetje ustvarili z radikalno novim pristopom k tridimenzionalnemu snemanju. S pomočjo uporabe v kamero vgrajenega nadzora gibanja in procesiranja podob v realnem času ter z odstranitvijo nepopolnosti snemanja z analognimi kamerami lahko digitalni postopek 3ality odlično zabeleži tako dinamičen dogodek, kot je koncert U2 na stadionu.

“Pri tem, da imaš priložnost videti U2 na koncertu v živo, je najboljše to, da te doživetje popolnoma posrka vase in te popelje na intenzivno potovanje skozi skladbe,” je film U2 3D komentiral izvršni producent Sandy Climan. “U2 3D pa ni niti običajen koncertni film niti sedež v prvi vrsti na koncertu v živo, temveč novo kino doživetje, ki gledalce postavi v središče pulzirajoče energije stadionskega koncerta na nepričakovano intimen in presenetljivo realističen način.”

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več