28. septembra odpira vrata prenovljeni supermarket Tuš Pobrežje

V sredo, 28. septembra, bomo na Pobrežju v Mariboru na naslovu Ulica Veljka Vlahoviča 21 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta smo vložili kar 350 milijonov tolarjev.

V sredo, 28. septembra, bomo na Pobrežju v Mariboru na naslovu Ulica Veljka Vlahoviča 21 odprli popolnoma prenovljen supermarket Tuš. V prenovo objekta smo vložili kar 350 milijonov tolarjev.

Supermarket smo s 1400 m2 neto prodajnih površin razširili na kar 2000 m2. V prenovljenih prodajnih prostorih bo kupcem ponujal novo ribarnico, večji asortiman izdelkov ter povečana in obogatena oddelka sadja in zelenjave ter delikatese. V trgovskem centru bo ponudbo Tuševe živilske trgovine dopolnjeval tudi gostinski lokal Tuš, ki bo gostom poleg pestre izbire pijač ponujal tudi prigrizke in tople obroke. Za najmlajše pa smo pred trgovino Tuš postavili tudi igrala.

Aleksander Svetelšek je o investiciji povedal: ˝Prenovitvena dela v supermarketu Perovo smo kljub temu, da je trgovina ves čas normalno obratovala, zaključili v dobrih dveh mesecih. Kupcem lahko sedaj predstavimo nov moderen trgovski objekt, ki s svojo ponudbo in organizacijo ustreza vsem standardom sodobnega načina prodaje in nakupovanja. Novi objekt omogoča opravljanje storitev na najvišjem nivoju in verjamem, da bodo z dopolnjeno ponudbo ter prenovljeno trgovino zadovoljni tudi vsi naši obiskovalci.˝

Delovni čas supermarketa bo ostal nespremenjen. Nakupe v prenovljenem supermarketu bodo tako kupci lahko opravili od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure ter ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Uradna otvoritev supermarketa bo v sredo, 28. septembra, in kot je pri nas že navada, bo slavnostni dogodek spremljal bogat zabavni program.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice