Prenovljeni Tuš market Rača odprl svoja vrata

Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

Tuš nadaljuje s prenovo mreže svojih več kot 100 trgovin in danes so odprli povsem prenovljeno mestno trgovino Tuš market Domžale Rača. Kupce je priljubljena trgovina pričakala v povsem novi podobi: »Naši kupci bodo v novem marketu zagotovo opazili, da smo sodobnim nakupovalnim smernicam prilagodili samo postavitev trgovine in tako poskrbeli za kar se da učinkovito nakupovalno pot,« ob otvoritvi razlagajo v Tušu. »V prenovljeni Tuš Market Rače smo v skladu z našo trajnostno strategijo vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter energijsko varčna in kupcem prijazna hladilna tehnika,« dodajajo v Tušu.

Prenove in vpeljave sodobnih nakupovalnih trendov pa ni bil deležen samo prodajni prostor, ampak tudi ponudba, ki je še posebej prilagojena dnevnim nakupom: »Največja novost je zagotovo razširjena ponudba sveže pripravljenih izdelkov za malico, kosilo ali prigrizke Tuš Express To Go, ki jih kupci že dobro poznajo. Na samem vhodu v trgovino kupce pričaka obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave, ki je bil že do zdaj izjemno priljubljen pri kupcih vseh starostih, zdaj pa bodo zagotovo našli še več odličnih izdelkov za svojo košarico,« novosti naštevajo v Tušu. V Tuš marketu Domžale Rača bodo sproti pekli sveže pekovske izdelke, kupce čaka tudi razširjena ponudba delikates, sladic, mlečnih dobrot in mesa.

< Nazaj

Ostale novice