Uspešno zaključen ustvarjalni natečaj Zdravi junaki

  • 86

Uspešno smo zaključili ustvarjalni natečaj »ZDRAVI JUNAKI«, kjer smo k sodelovanju povabili otroke iz vrtcev (od štirih let naprej) in osnovnošolce, ki obiskujejo prvo triletje osnovnih šol.

Z natečajem v sklopu projekta Misija Minioni smo spodbujali otroke k zdravemu načinu življenja, zdravi prehrani, spodbujanju uživanja sadja in zelenjave, žitaric in druge zdrave hrane.

Čestitamo vsem ustvarjalcem, ki so sodelovali v natečaju. Skupaj so ustvarili 81 zdravih junakov, ki spodbujajo zdrav življenjski slog. Zelo smo veseli, da so se odzvali v tako velikem številu in verjamemo, da so uživali pri ustvarjanju in da bodo zdravi junaki ostali glasniki zdravega načina življenja tudi po zaključku natečaja. Vse sodelujoče ustvarjalce smo nagradili z virtualno predstavo Zajček sladko in zdravo življenje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več