Uspešno zaključen ustvarjalni natečaj Zdravi junaki

  • 86

Uspešno smo zaključili ustvarjalni natečaj »ZDRAVI JUNAKI«, kjer smo k sodelovanju povabili otroke iz vrtcev (od štirih let naprej) in osnovnošolce, ki obiskujejo prvo triletje osnovnih šol.

Z natečajem v sklopu projekta Misija Minioni smo spodbujali otroke k zdravemu načinu življenja, zdravi prehrani, spodbujanju uživanja sadja in zelenjave, žitaric in druge zdrave hrane.

Čestitamo vsem ustvarjalcem, ki so sodelovali v natečaju. Skupaj so ustvarili 81 zdravih junakov, ki spodbujajo zdrav življenjski slog. Zelo smo veseli, da so se odzvali v tako velikem številu in verjamemo, da so uživali pri ustvarjanju in da bodo zdravi junaki ostali glasniki zdravega načina življenja tudi po zaključku natečaja. Vse sodelujoče ustvarjalce smo nagradili z virtualno predstavo Zajček sladko in zdravo življenje.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več