Uspešno zaključen ustvarjalni natečaj Zdravi junaki

  • 86

Uspešno smo zaključili ustvarjalni natečaj »ZDRAVI JUNAKI«, kjer smo k sodelovanju povabili otroke iz vrtcev (od štirih let naprej) in osnovnošolce, ki obiskujejo prvo triletje osnovnih šol.

Z natečajem v sklopu projekta Misija Minioni smo spodbujali otroke k zdravemu načinu življenja, zdravi prehrani, spodbujanju uživanja sadja in zelenjave, žitaric in druge zdrave hrane.

Čestitamo vsem ustvarjalcem, ki so sodelovali v natečaju. Skupaj so ustvarili 81 zdravih junakov, ki spodbujajo zdrav življenjski slog. Zelo smo veseli, da so se odzvali v tako velikem številu in verjamemo, da so uživali pri ustvarjanju in da bodo zdravi junaki ostali glasniki zdravega načina življenja tudi po zaključku natečaja. Vse sodelujoče ustvarjalce smo nagradili z virtualno predstavo Zajček sladko in zdravo življenje.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več