14 osnovnih življenjskih izdelkov v daleč najugodnejši nakupovalni košarici

Z januarskim valom podražitev s strani dobaviteljev smo bili na zatožno klop postavljeni vsi večji trgovci v Sloveniji.

Ob naraščajoči stiski ljudi ob podražitvah prehrambnih izdelkov s strani proizvajalcev, smo svojim kupcem ponudili daleč najugodnejšo nakupovalno košarico s kar 14 izdelki vsakdanje potrošnje.

Z januarskim valom podražitev s strani dobaviteljev smo bili na zatožno klop postavljeni vsi večji trgovci v Sloveniji. Naša trgovska veriga, kjer 360 dni v letu skrbimo za zadovoljstvo svojih kupcev, je tudi v časih draginje dokazala, da je potrošnikom prijazna trgovina.

Da bi svoje izjave podkrepili tudi z jasnimi dokazi, smo v Tušu opravili primerjalni test cen, pripravo katerega smo zaupali neodvisni priznani raziskovalni agenciji. V nakupovalno košarico je bilo izbranih 14 izdelkov, ki predstavljajo osnovne življenjske potrebščine. Primerjava cen, ki jo prikazuje spodnja tabela, je pokazala, da smo med tremi največjimi trgovci v Sloveniji najugodnejši. Naša nakupovalna košarica 14 izdelkov, ki jih redno kupuje skorajda vsaka družina, znaša 24,71 evrov. S tem je za 3,26 evrov cenejša od drugouvrščene košarice trgovca 1 in kar za 3,34 evrov od tretjeuvrščenega trgovca 2.

Potrošniki lahko končni račun za prehrano v naših trgovinah krepko znižajo tudi z izbiro izdelkov lastne blagovne znamke Tuš. Na voljo jim je namreč več kot 650 izdelkov priznanih proizvajalcev, ki pa so s Tuševo oznako v povprečju 20 do 30 odstotkov cenejši. Da nam kupci zaupajo, dokazuje tudi podatek, da v trgovinah Tuš dnevno prodamo več kot 170.000 oziroma skoraj 5 milijonov izdelkov na mesec.

Potrošnikom še posebej prijazna pa je Tuševa kartica ugodnosti. Z včlanitvijo v Tuš klub, ki je z več kot 714.000 člani največji program zvestobe v Sloveniji, lahko potrošniki brez dodatnih obveznosti kupujejo izbrane izdelke iz akcijskih katalogov tudi do 50 % ceneje. Z nakupi prejemajo tudi zvezdice zvestobe ter nato iz posebnega Kataloga želja izbirajo med več kot 60 izdelki za dom, družino in prosti čas po njihovi meri. Tudi te dobijo do 50 % ugodneje.

»S kombinacijo popustov, mesečno aktualnih akcij ter širokim naborom ugodnosti Tuš kluba zagotavljamo potrošnikom vedno prijazne nakupe. Ponudbo kakovostnih izdelkov po ugodnih cenah vseskozi razširjamo ter iščemo vedno nove rešitve, kako v danih razmerah ponuditi potrošnikom, kar si želijo,« pravi predsednik uprave Aleksander Svetelšek.

Članstvo v Tuš klubu prinaša poleg ugodnosti na živilskem področju tudi pestro športno-rekreativno, izobraževalno, zabavno in potovalno ponudbo po ugodnih cenah. Za člane je cenejše tudi gorivo na bencinskih servisih Tuš Oil in telefonski pogovori pri Tuš Mobilu. Tako svojim zvestim kupcem ponujamo edinstven in najbolj celosten paket ugodnosti, ki se nanaša na vsa področja življenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.