14 največjim slovenskim družinam bomo v Tušu podarili šolske potrebščine

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin.

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin za šolajoče otroke največjih slovenskih družin.

Družine smo v družbi Engrotuš izbrali s pomočjo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve ter pristojnih Centrov za socialno delo. Obdarili bomo tiste, ki imajo devet ali več otrok, starih do 18. leta ali starejših, ki pa se še vedno šolajo. Zaključek akcije in razdelitev paketov izdelkov je predvidena za začetek oktobra. V akciji bomo tako s šolskimi potrebščinami opremili kar 141 otrok iz celotne Slovenije.

˝Znanje je največ, kar lahko damo otrokom, saj bodo prav oni v prihodnje gonilna sila, ki bo skrbela za razvoj naše družbe. Z akcijo bomo tako kar 141 otrokom podarili zvezke, pisala, barvice, šolske torbe in še mnogo drugega, kar potrebujejo za nabiranje novega znanja. Verjamemo, da jih bo to darilo še dodatno vzpodbudilo in da bodo tudi z našo pomočjo v svoje glavice nabrali kar se da veliko znanja, učenosti in modrosti,˝ je o dobrodelni akciji ´Tuškovi paketi znanja´ povedal Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več