14 največjim slovenskim družinam bomo v Tušu podarili šolske potrebščine

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin.

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin za šolajoče otroke največjih slovenskih družin.

Družine smo v družbi Engrotuš izbrali s pomočjo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve ter pristojnih Centrov za socialno delo. Obdarili bomo tiste, ki imajo devet ali več otrok, starih do 18. leta ali starejših, ki pa se še vedno šolajo. Zaključek akcije in razdelitev paketov izdelkov je predvidena za začetek oktobra. V akciji bomo tako s šolskimi potrebščinami opremili kar 141 otrok iz celotne Slovenije.

˝Znanje je največ, kar lahko damo otrokom, saj bodo prav oni v prihodnje gonilna sila, ki bo skrbela za razvoj naše družbe. Z akcijo bomo tako kar 141 otrokom podarili zvezke, pisala, barvice, šolske torbe in še mnogo drugega, kar potrebujejo za nabiranje novega znanja. Verjamemo, da jih bo to darilo še dodatno vzpodbudilo in da bodo tudi z našo pomočjo v svoje glavice nabrali kar se da veliko znanja, učenosti in modrosti,˝ je o dobrodelni akciji ´Tuškovi paketi znanja´ povedal Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.