14 največjim slovenskim družinam bomo v Tušu podarili šolske potrebščine

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin.

10. avgusta je izšel Tušev katalog Vse za šolo, v katerem bodo predstavljeni tudi posebni Tuškovi izdelki. Od prodaje vsakega od teh izdelkov bomo v družbi Engrotuš 10 tolarjev namenili v dobrodelni sklad, namenjen za nakup šolskih potrebščin za šolajoče otroke največjih slovenskih družin.

Družine smo v družbi Engrotuš izbrali s pomočjo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve ter pristojnih Centrov za socialno delo. Obdarili bomo tiste, ki imajo devet ali več otrok, starih do 18. leta ali starejših, ki pa se še vedno šolajo. Zaključek akcije in razdelitev paketov izdelkov je predvidena za začetek oktobra. V akciji bomo tako s šolskimi potrebščinami opremili kar 141 otrok iz celotne Slovenije.

˝Znanje je največ, kar lahko damo otrokom, saj bodo prav oni v prihodnje gonilna sila, ki bo skrbela za razvoj naše družbe. Z akcijo bomo tako kar 141 otrokom podarili zvezke, pisala, barvice, šolske torbe in še mnogo drugega, kar potrebujejo za nabiranje novega znanja. Verjamemo, da jih bo to darilo še dodatno vzpodbudilo in da bodo tudi z našo pomočjo v svoje glavice nabrali kar se da veliko znanja, učenosti in modrosti,˝ je o dobrodelni akciji ´Tuškovi paketi znanja´ povedal Aleksander Svetelšek, direktor družbe Engrotuš.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.