10. Tušev vzpon na Celjsko kočo se bliža

Le še štirinajst dni nas loči od enega najbolj množičnih športno rekreativnih dogodkov na Celjskem, jubilejnega 10. Tuševega vzpona na Celjsko kočo, ki se bo zgodil v soboto, 20. junija.

Le še štirinajst dni nas loči od enega najbolj množičnih športno rekreativnih dogodkov na Celjskem, jubilejnega 10. Tuševega vzpona na Celjsko kočo, ki se bo zgodil v soboto, 20. junija.

Športni dogodek je namenjen tako zagrizenim kolesarjem, kot tudi rekreativnim športnikom in ljubiteljem preživljanja prostega časa v naravi. Dogodek bo tudi letos ločen na dva dela, najprej se bodo na vrh ene najlepših okoliških rekreativnih točk podali pohodniki, pol ure kasneje, ob 10. uri, pa jim bodo s spektakularnim skupinskim startom izpred Planeta Tuš Celje sledili kolesarji, ki se bodo pomerili na 7,5 kilometrov dolgi progi s 440 metri višinske razlike. Zaradi večje varnosti se bodo kolesarji skozi Celje vozili v strnjeni koloni, uradno merjenje časa pa se bo pričelo v Zagradu. Za točnost rezultatov bodo tudi letos poskrbeli elektronski čipi, ki jih bodo kolesarji na startu prejeli ob plačilu kavcije.

Prijave za kolesarje bodo na dan tekmovanja potekale pred Planetom Tuš od 7.30 do 9.00 ure. Pohodniki se lahko na dan dogodka med 9. in 10. uro na parkirišču pred železniškim podhodom pri odcepu za Zagrad, od koder se bodo ob 10. uri podali na Celjsko kočo. Z zgodnjo prijavo preko interneta TUKAJ ali na telefonski številki 059 73 3000 pa si lahko kolesarji do vključno 18. junija pridobijo popust.

Za vse kolesarje je že pripravljen bogat nagradni sklad. Za prijetno utrujene udeležence pa se na vrhu Celjske koče obeta pogostitev in pestra zabava z glasbeno skupino Kingston.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več