10. Tušev vzpon na Celjsko kočo se bliža

Le še štirinajst dni nas loči od enega najbolj množičnih športno rekreativnih dogodkov na Celjskem, jubilejnega 10. Tuševega vzpona na Celjsko kočo, ki se bo zgodil v soboto, 20. junija.

Le še štirinajst dni nas loči od enega najbolj množičnih športno rekreativnih dogodkov na Celjskem, jubilejnega 10. Tuševega vzpona na Celjsko kočo, ki se bo zgodil v soboto, 20. junija.

Športni dogodek je namenjen tako zagrizenim kolesarjem, kot tudi rekreativnim športnikom in ljubiteljem preživljanja prostega časa v naravi. Dogodek bo tudi letos ločen na dva dela, najprej se bodo na vrh ene najlepših okoliških rekreativnih točk podali pohodniki, pol ure kasneje, ob 10. uri, pa jim bodo s spektakularnim skupinskim startom izpred Planeta Tuš Celje sledili kolesarji, ki se bodo pomerili na 7,5 kilometrov dolgi progi s 440 metri višinske razlike. Zaradi večje varnosti se bodo kolesarji skozi Celje vozili v strnjeni koloni, uradno merjenje časa pa se bo pričelo v Zagradu. Za točnost rezultatov bodo tudi letos poskrbeli elektronski čipi, ki jih bodo kolesarji na startu prejeli ob plačilu kavcije.

Prijave za kolesarje bodo na dan tekmovanja potekale pred Planetom Tuš od 7.30 do 9.00 ure. Pohodniki se lahko na dan dogodka med 9. in 10. uro na parkirišču pred železniškim podhodom pri odcepu za Zagrad, od koder se bodo ob 10. uri podali na Celjsko kočo. Z zgodnjo prijavo preko interneta TUKAJ ali na telefonski številki 059 73 3000 pa si lahko kolesarji do vključno 18. junija pridobijo popust.

Za vse kolesarje je že pripravljen bogat nagradni sklad. Za prijetno utrujene udeležence pa se na vrhu Celjske koče obeta pogostitev in pestra zabava z glasbeno skupino Kingston.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več