1. rojstni dan bowlinga v Planetu Tuš Celje

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju.

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju. V Planetu Tuš bomo ob njegovem prvem rojstnem dnevu priredili mega zabavo s številnimi presenečenji, akcijskimi cenami pijač, torto velikanko in koncertom Atomik Harmonik.

Bowling, ki ga na 14 modernih računalniško vodenih bowling stezah naenkrat lahko igra kar 70 oseb, dopolnjuje gostinski lokal in VIP sobi. Prostor, v katerem se lahko naenkrat zabava tudi več sto gostov, ponudba rekreacije in nore zabava v disko ambientu z DJ in svetlobnimi efekti, ki se odvijajo vsak petek in soboto, so prepričale Celjane.

˝Obisk bowlinga je bil v prvem letu nad vsemi pričakovanji, saj nas je v letu dni obiskalo preko 170.000 obiskovalcev, željnih rekreacije in zabave. Zaradi uspeha v Celju bomo bowling kmalu ponudili tudi drugod po Sloveniji. Poleti bo svoja vrata odprl Planet Tuš v Mariboru, v katerem bo bowling s kar 20 stezami. Do konca leta 2008 pa bomo Sloveniji ponudili še 7 novih Planetov Tuš z vso dopolnilno ponudbo,˝ je ob rojstnem dnevu povedal direktor družbe Engrotuš Aleksander Svetelšek.

Praznovanje rojstnega dne se bo v petek, 28. aprila, pričelo ob 23. uri. Vstopnine za mega zabavo pa ni!