1. rojstni dan bowlinga v Planetu Tuš Celje

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju.

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju. V Planetu Tuš bomo ob njegovem prvem rojstnem dnevu priredili mega zabavo s številnimi presenečenji, akcijskimi cenami pijač, torto velikanko in koncertom Atomik Harmonik.

Bowling, ki ga na 14 modernih računalniško vodenih bowling stezah naenkrat lahko igra kar 70 oseb, dopolnjuje gostinski lokal in VIP sobi. Prostor, v katerem se lahko naenkrat zabava tudi več sto gostov, ponudba rekreacije in nore zabava v disko ambientu z DJ in svetlobnimi efekti, ki se odvijajo vsak petek in soboto, so prepričale Celjane.

˝Obisk bowlinga je bil v prvem letu nad vsemi pričakovanji, saj nas je v letu dni obiskalo preko 170.000 obiskovalcev, željnih rekreacije in zabave. Zaradi uspeha v Celju bomo bowling kmalu ponudili tudi drugod po Sloveniji. Poleti bo svoja vrata odprl Planet Tuš v Mariboru, v katerem bo bowling s kar 20 stezami. Do konca leta 2008 pa bomo Sloveniji ponudili še 7 novih Planetov Tuš z vso dopolnilno ponudbo,˝ je ob rojstnem dnevu povedal direktor družbe Engrotuš Aleksander Svetelšek.

Praznovanje rojstnega dne se bo v petek, 28. aprila, pričelo ob 23. uri. Vstopnine za mega zabavo pa ni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več