1. rojstni dan bowlinga v Planetu Tuš Celje

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju.

Pred natanko enim letom, 28. aprila, je svoja vrata odprl prvi bowling v Celju. V Planetu Tuš bomo ob njegovem prvem rojstnem dnevu priredili mega zabavo s številnimi presenečenji, akcijskimi cenami pijač, torto velikanko in koncertom Atomik Harmonik.

Bowling, ki ga na 14 modernih računalniško vodenih bowling stezah naenkrat lahko igra kar 70 oseb, dopolnjuje gostinski lokal in VIP sobi. Prostor, v katerem se lahko naenkrat zabava tudi več sto gostov, ponudba rekreacije in nore zabava v disko ambientu z DJ in svetlobnimi efekti, ki se odvijajo vsak petek in soboto, so prepričale Celjane.

˝Obisk bowlinga je bil v prvem letu nad vsemi pričakovanji, saj nas je v letu dni obiskalo preko 170.000 obiskovalcev, željnih rekreacije in zabave. Zaradi uspeha v Celju bomo bowling kmalu ponudili tudi drugod po Sloveniji. Poleti bo svoja vrata odprl Planet Tuš v Mariboru, v katerem bo bowling s kar 20 stezami. Do konca leta 2008 pa bomo Sloveniji ponudili še 7 novih Planetov Tuš z vso dopolnilno ponudbo,˝ je ob rojstnem dnevu povedal direktor družbe Engrotuš Aleksander Svetelšek.

Praznovanje rojstnega dne se bo v petek, 28. aprila, pričelo ob 23. uri. Vstopnine za mega zabavo pa ni!

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več