O Tušu

Sponzorstva

Smo sponzor in organizator različnih družbeno odgovornih projektov.

Na vseh področjih našega delovanja se trudimo pozitivno vplivati na okolje, v katerem delujemo. Naša naloga ni le odgovarjanje na potrebe skupnosti, v kateri živimo in delamo, ampak tudi ustvarjanje novih trendov za promocijo zdravega, okolju prijaznega načina življenja, tehnološko bolj osveščene in pravičnejše družbe.

Ugled našega podjetja izgrajujemo z intenzivnim vlaganjem v okolje, v katerem delujemo. Sponzorska in donatorska sredstva namenjamo humanitarnim akcijam na regionalnem in lokalnem nivoju, katerih cilj je dvigovanje splošne kakovosti življenja, pomoč socialno ogroženim, vzgoji in izobraževanju ter zdravstveni oskrbi.

Z donacijami lokalnim vrtcem, šolam in kulturnim društvom odgovarjamo na konkretne potrebe lokalne skupnosti, v kateri delujemo.

Smo organizator in sponzor športnih dogodkov za promocijo zdravega življenja. Največji med njimi so Tušev vzpon na Celjsko kočo, Outdoor show Kobarid, Dnevi komedije, Državno prvenstvo v odbojki na mivki in mnogi drugi.

S ponosom podpiramo Matevža Petka, najboljšega slovenskega freestyle deskarja na snegu, člana slovenske deskarske reprezentance.

Z veseljem pa podpremo tudi zabavne dogodke, kot sta Rock Otočec in Schengenfest.

Sponzorska in donatorska sredstva namenjamo humanitarnim akcijam na regionalnem in lokalnem nivoju, katerih cilj je dvigovanje splošne kakovosti življenja, pomoč socialno ogroženim, vzgoji in izobraževanju.

Naši sponzorski in donatorski projekti: