Pričarajmo nasmeh 2005

  • 3

Zavedamo se, da napredka ni mogoče doseči izolirano od okolja, zato z našim ravnanjem dvigujemo pričakovanja okolja, vplivamo na izboljšave ter smo ob tem odprti za želje in potrebe skupnosti v kateri delujemo.

Ste se kdaj vprašali, koliko otrok bo tudi letos ostalo doma in najtoplejši del leta preživelo v soparnih, z betonom prekritih ulicah izpraznjenih mest?

V družbi Engrotuš smo se zato odločili, da moramo tudi v letu 2005 nekaj storiti. S pomočjo Rdečega križa Slovenije in v sodelovanju s Centri za socialno delo ter ustreznimi službami na osnovnih šolah smo 500 osnovnošolcev iz socialno najšibkejših družin tudi v letu 2005 odpeljali na sedemdnevno letovanje na Debeli rtič.

Otroci so na morju poslušali pravljice, si ogledali filmske predstave, se sprehajali, odšli na izlet v Koper in Lipico ter se vozili z ladjo. V ustvarjalnih delavnicah so pokazali svojo domišljijo in kreativnost, pa tudi spretnost pri izdelovanju okraskov in nakita iz školjk, makaronov, storžev in podobnega. V plesnih delavnicah so se naučili plesnih korakov, v tečajih plavanja pa so nekateri celo prvič zaplavali.

Foto utrinki Pričarjamo nasmeh 2005 na Debelem rtiču.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.