Včlanitev in prijava

Na tej strani na kratko opisujemo postopke včlanitve v Tuš klub, prijave v spletni profil in ponastavitev pozabljenega gesla.

1. Moj Račun

Za vstop v Tuš mobilno aplikacijo in ogled vseh bonitet, stanja D*NARja, aktivacijo Mojih 10 izdelkov se morate prijavit v spletni profil.

Za prijavo morate kliknati gumb "Prijavi se", ki se nahaja na spodnjem delu zaslona, kot prikazano na sliki desno.

2. Že imate spletni račun?

V kolikor ste svoj Tuš spletni račun že ustvarili, kliknite "Da".

V nasprotnem primeru kliknite "Ne" iz ga ustvarite.
Spletni račun je pogoj za uspešno prijavo v mobilno aplikacijo.

V kolikor se v Tuš klub še niste včlanili in še nimate Tuš klub kartice, kliknite "Ustvarite si jo tukaj", kot to prikazuje slika desno.

2.1 Prijava v profil

V kolikor že imate spletni profil, se prijavite tako, da vpišete svoje e-naslov in geslo, ki ste ju uporabili pri ustvarjanju spletnega profila. 

2.2 Ustvarite profil

Če že imate Tuš klub kartico, kliknite "Imam Tuš klub kartico" in čisto spodaj "Potrdi". V naslednjem koraku boste vpisali številko svoje Tuš klub kartice in tako ustvarili profil

V nasprotnem primeru kliknite "Nimam Tuš klub kartice", s čimer boste začeli s postopkom včlanitve v Tuš klub. Nato kliknite gumb "Potrdi".

Izberite pogoj, ki opisuje vaš primer

3. Včlanitev v Tuš klub

Aktiven Tuš klub račun je pogoj za prijavo v mobilno aplikacijo.

Postopek včlanitve v Tuš klub je enostaven in ga boste zaključili v zgolj nekaj korakih. Na prvem koraku vpišete osebne podatke kot so ime, priimek, naslov, datum rojstva ipd.
Glede naše politike zasebnosti in upravljanja z osebnimi podatki si lahko preberete tukaj.

Na naslednjih korakih pa vpišete podatke, v kolikor to želite. 

3.1 Neobvezni podatki

V postopku včlanitve v Tuš klub na prvem koraku potrebujemo osebne podatke (ime, priimek, naslov ipd.). Na drugem koraku pa lahko vpišete tudi neobvezne podatke, s katerimi si pomagamo, da vam lahko v prihodnje ponujamo bolj prilagojeno ponudbo.

3.2 E-naslov

Za uspešen zaključek včlanitve v Tuš klub potrebujemo še vaš e-naslov, ki je namenjen tudi prijavi v spletni profil in mobilno aplikacijo Tuš kluba.

3.3 Potrditev včlanitve

Kot vpišete osebne in neobvezne podatke, ter se strinjate s pogoji poslovanja, boste na vpisani e-naslov prejeli e-sporočilo, v katerem se nahaja povezava za potrditev včlanitve.

Na podlagi v e-sporočilu potrjene včlanitve bosta vaš Tuš klub račun in spletni prfil aktivirana. Sedaj lahko s svojim e-naslovom in geslov vstopite v mobilno aplikacijo. 

Preprost postopek včlanitve v Tuš klub

4. Pozabil sem geslo

Če je preteklo že nekaj časa od vaše zadnje prijave v spletni profil ali mobilno aplikacijo in ste pozabili svoje geslo, ne skrbite, saj ga lahko ponastavite.

Na prijavni strani boste pod poljem za vnos e-naslova in gesla videli povezavo "Ste pozabili geslo?". Kliknite na to povezavo.

4.1 Pozabljeno geslo

V kolikor ste pozabili geslo, s katerim ste ustvarili svoj Tuš spletni račun, ga lahko ponastavite. Vpišite svoj e-naslov, s katerim je račun ustvarjen in kliknite "Ponastavi geslo".

4.2 Preveri predal

Ko ste vnesli svoj e-naslov in kliknali "Ponastavi geslo", vam bomo na vaš naslov poslali povezavo, ki jo kliknete in nato vpišete novo geslo, potrebno za prijavo v spletni račun. 

Za ponastavitev gesla, kliknite povezavo "Ste pozabili geslo?"

Imate težave pri včlanitvi ali prijavi v spletni profil?

V kolikor imate še vedno težave pri včlanitvi v Tuš klubu, ali prijavi v spletni profil, nas lahko pokličete na našo brezplačno številko 080 13 10 ali nam pošljete e-sporočilo na info@tus.si.