Učinkovita depilacija

  • 1

Začenja se pomlad, čas krajših oblačil, zato poskrbite za nadležne dlačice. Med najpogostejšimi načini depilacije izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Začenja se pomlad, čas krajših oblačil, zato poskrbite za nadležne dlačice. Med najpogostejšimi načini depilacije izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Britje

Preprosto, hitro in popolnoma neboleče je odstranjevanje dlak z britvico. Primerna je za odstranjevanje dlačic z nog in podpazduhe. Najlepše jih boste odstranili s pomočjo pene za britje. Da se dlačice ne bi vraščale, jih brijte v smeri rasti – s tem se boste izognili tudi nastanku neprijetnih bulic. Najboljše so britvice s tremi rezili, posamezno britvico pa je iz higienskih razlogov priporočljivo uporabiti največ trikrat.

Vosek

Če želite, da bi bile vaše noge gladke prav vse dni, ki jih boste preživeli na morju, se odločite za depilacijo z voskom. Ta je idealna za noge, na bikini predelu pa je primerna le za tiste, ki nimajo občutljive kože. Po depilaciji bodo vaše noge gladke okoli tri tedne.

Depilacijska krema in pena

Odstranjevanje dlačic z depilacijsko kremo ali peno je zelo preprosto in nič več zamudno, kot je bilo včasih, ko je bilo treba s kremo na telesu čakati vsaj deset minut, da je ta dlačice razgradila. Kreme nove generacije so prijetnejšega vonja, nežnejše, in kar je za uporabnice najbolj praktično, zelo hitre. Krema in pena gladkost kože zagotavljata do dva tedna, ponovno zrasle dlačice pa so vse tanjše

Električni depilator

Zelo razširjena metoda odstranjevanja dlačic na domu je tudi električni depilator. Ta dlačice izpuli, masažni valjčki pa poskrbijo, da je puljenje manj boleče, nežnejše in učinkovitejše. Obstaja veliko različnih depilatorjev z različnimi masažnimi valjčki in vgrajenimi hladilnimi nastavki, ki preprečujejo ali omilijo rdečico kože. Priporočljivo je, da postopek opravljate enkrat na mesec.

Nega po depilaciji

Da bi bile vaše noge nežne in mehke, lahko nanje po depilaciji nanesete nežno vlažilno mleko brez dodanih parfumov in alkoholov. Najbolje je, da izberete takšnega, namenjenega negi kože po depilaciji, ki kožo hladi in pomirja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.