Mixa

 • 8

Mixa negovalni izdelki so ustvarjeni v skladu z normami, posebej prilagojenimi občutljivi koži.

Prvič je na police francoskih lekarn prišla leta 1924. Prvotno je bila Mixa specializirana za občutljivo kožo dojenčkov, nato pa je postala strokovnjak za občutljivo kožo. Mixa je zavezana k učinkovitosti z zmanjšanim tveganjem za pojav neprijetnih reakcij. Vse Mixa aktivne sestavine so znanstveno preizkušene, ne dražijo in učinkovito obnavljajo, uravnavajo in kozmetično delujejo na kožo.

Mixa negovalni izdelki so ustvarjeni v skladu z normami, posebej prilagojenimi občutljivi koži. Zaradi tega so Mixa izdelki za čiščenje kože, nego obraza, nego telesa in izdelki za nego dojenčkov:

 1. Ustvarjeni pod nadzorom farmacevtov.
 2. Ustvarjeni, da bi tveganje za pojav alergij zmanjšali na minimum.
 3. Preizkušeni pod nadzorom dermatologov.
 4. Preizkušeni na občutljivi koži in koži nagnjeni k reakcijam.
 5. Razviti z uporabo sestavin, ki so posebej prilagojene za občutljivo kožo.
 6. Odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

< Nazaj

Ostale novice

 • 12

  Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

 • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

 • 6

  V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več