Enemon SLIM

  • 9

Enemon je slovenska blagovna znamka z več kot 30 letno tradicijo. V letošnjem letu smo naredili celovito prenovo obstoječih izdelkov kot tudi njihove zunanje podobe. Klasične okuse smo izpopolnili: vanilijo z dodanim mletim strokom vanilije, okus kakava z višjo vsebnostjo kakava, pri okusu jagode pa smo dodali kosmiče jagode.

Nova zelenjavna okusa:

Poleg prenove obstoječih so vam pripravili tudi dva nova zelenjavna okusa: jabolko-korenček in paradižnik, ki vsebujeta za osnovo poleg pšenice tudi oves. 

Vsi sadno zelenjavni okusi Enemona slim so brez dodanih sladkorjev in vsebujejo le naravno prisotne sladkorje. Enemon slim je živilo za posebne prehranske namene, ki se uporablja pri energijsko omejenih dietah za zmanjšanje telesne teže, in sicer kot nadomestilo za posamezni dnevni obrok hrane. Energijsko omejena prehrana prispeva k izgubi telesne teže. To lažje dosežemo,če zamenjamo dva dnevna obroka z nadomestnim obrokom Enemon slim. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

< Nazaj

Ostale novice

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več