Anaya – slovenska inovacija

  • 1

V laboratorijih kozmetike Anaya so izdelali tako imenovano PAMETNO kozmetiko.

Pametna kozmetika!

Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju priprave kozmetičnih izdelkov, spremljanja potreb uporabnikov in skrbi za njihovo zdravje, so v laboratorijih kozmetike Anaya izdelali tako imenovano PAMETNO kozmetiko. 

Le ta koži na katerem koli delu telesa posreduje informacijo, da se vrne v svoje lastno ravnovesje in ga ohranja. S tem postane koža bolj odporna na zunanje in notranje dejavnike, posledično se izboljša njeno obnavljanje in sposobnost samozdravljenja, renoviranja. 

Z uporabo teh produktov koža lahko spet opravlja svojo normalno funkcijo. Vsi izdelki iz linije Anaya so v celoti brez dodanih barvil in ostalih alergenih substanc. 

To je popolna kreacija narave in znanja strokovnjakov s področja kozmetike.
 
Obiščite nas in svetovali vam bomo katera najbolje ustreza vašemu tipu kože. 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več