Veselo martinovanje

  • 1

Pred nami so dnevi, ko bo “Sveti Martin iz mošta delal vin”.

V petek, 11. novembra v Planetih Tuš Celje, Maribor in Kranj ter Tuš centru Ljubljana BTC pripravljamo vesela martinovanja. Za naše kupce bodo ob zvokih harmonike na voljo brezplačne pokušine martinovih dobrot in pečenega kostanja. V Kranju in Ljubljani nas bo celo obiskala igralka Usodnega vina Ana Ruter.

 

Izberite vam najbližjo lokacijo in preverite dogajanje:

Planet Tuš Celje
Planet Tuš Maribor
Planet Tuš Kranj

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več