Več kot 300 orhidej na ogled v Planetu Tuš Maribor

  • 9

Danes so v Planetu Tuš Maribor na ogled postavili razstavo z več kot 300 orhidejami. Vsem ljubiteljem cvetja so ta vikend na ogled vse od klasičnih pa do neobičajnih orhidej.

Razstavo bo na ogled tudi:


v Planetu Tuš Kranj od 26. do 28. 2.;
v Planetu Tuš Celje od 4. do 6. 3.;
v Tuš centru Domžale od 10. do 12. 3.;
v Planetu Tuš Koper od 18. do 20. 3.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več