V podporo Pogiju smo se obarvali v rumeno

  • 1

V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.

V Tušu že vrsto let podpiramo slovensko kolesarstvo in smo tako simbolično pokazali svojo podporo slovenskemu kolesarskemu asu Tadeju Pogačarju, saj smo od letošnjega leta med njegovimi ponosnimi sponzorji in sponzorji mladih kolesarjev Pogi teama.

Pogi že dva tedna dominira na lestvici dirke po Franciji in zasluženo nosi rumeno majico. To je še ena od izjemnih športnih zgodb zadnjega časa, ki Slovenijo dela prepoznavno in izjemno. V Tušu smo kot ponosni slovenski trgovec nad tem navdušeni in to veselje delimo z našimi kupci.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.