V podporo Pogiju smo se obarvali v rumeno

  • 1

V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.

V Tušu že vrsto let podpiramo slovensko kolesarstvo in smo tako simbolično pokazali svojo podporo slovenskemu kolesarskemu asu Tadeju Pogačarju, saj smo od letošnjega leta med njegovimi ponosnimi sponzorji in sponzorji mladih kolesarjev Pogi teama.

Pogi že dva tedna dominira na lestvici dirke po Franciji in zasluženo nosi rumeno majico. To je še ena od izjemnih športnih zgodb zadnjega časa, ki Slovenijo dela prepoznavno in izjemno. V Tušu smo kot ponosni slovenski trgovec nad tem navdušeni in to veselje delimo z našimi kupci.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.