V podporo Pogiju smo se obarvali v rumeno

  • 1

V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.

V Tušu že vrsto let podpiramo slovensko kolesarstvo in smo tako simbolično pokazali svojo podporo slovenskemu kolesarskemu asu Tadeju Pogačarju, saj smo od letošnjega leta med njegovimi ponosnimi sponzorji in sponzorji mladih kolesarjev Pogi teama.

Pogi že dva tedna dominira na lestvici dirke po Franciji in zasluženo nosi rumeno majico. To je še ena od izjemnih športnih zgodb zadnjega časa, ki Slovenijo dela prepoznavno in izjemno. V Tušu smo kot ponosni slovenski trgovec nad tem navdušeni in to veselje delimo z našimi kupci.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 16

    V teh dneh se na Debelem rtiču razlega razigrani smeh otrok, ki poletne počitnice tam preživljajo v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. V Tušu bomo že 19. leto zapored v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije, partnerji in kupci morske nasmehe pričarali 500 otrokom iz depriviligiranih okolij iz vse Slovenije. Skupaj … Več