Tuševci podpiramo in navijamo za Tadeja Pogačarja

  • 3

Ta teden se odvija kolesarska dirka po Sloveniji, ki je največji kolesarski dogodek v državi in povezuje vse regije ter kolesarske navdušence.

Tudi mi smo v sklopu trajnostne strategije tesno povezani s kolesarstvom že vrsto let. Poleg kolesarskega kluba Tuš Team smo letos svojo podporo temu športu še nadgradili in podprli Mlade kolesarje Pogi teama, ki jih podpira eden najboljših kolesarjev Tadej Pogačar, katerega smo v letošnjem letu podprli tudi v Tušu. Verjamemo v njegovo odlično sezono tekmovanj, ki so pred njim. Ni naključje, da našo najnovejšo pridobitev med delikatesnimi izdelki Tuš express predstavljamo ravno v tem tednu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več