Tuševci podpiramo in navijamo za Tadeja Pogačarja

  • 3

Ta teden se odvija kolesarska dirka po Sloveniji, ki je največji kolesarski dogodek v državi in povezuje vse regije ter kolesarske navdušence.

Tudi mi smo v sklopu trajnostne strategije tesno povezani s kolesarstvom že vrsto let. Poleg kolesarskega kluba Tuš Team smo letos svojo podporo temu športu še nadgradili in podprli Mlade kolesarje Pogi teama, ki jih podpira eden najboljših kolesarjev Tadej Pogačar, katerega smo v letošnjem letu podprli tudi v Tušu. Verjamemo v njegovo odlično sezono tekmovanj, ki so pred njim. Ni naključje, da našo najnovejšo pridobitev med delikatesnimi izdelki Tuš express predstavljamo ravno v tem tednu.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več