Tuševa božična vas – Razpis za najem stojnic

  • 1

V Planetu Tuš Celje bo v decembru potekala Tuševa božična vas, kjer se bodo predstavljali različni razstavljalci, ki bodo želeli pokazati svoje izdelke, od ročnih del do pekarskih izdelkov, babičnih dobrot. Želite biti med razstavljalci?

V Planetu Tuš Celje letos pripravljamo posebno božično dogajanje. Pripravili bomo pravo Božično vas, ki bo potekala med 16. in 30.12.2016. Naš namen je pričarati prav posebno božično vzdušje s pestrim spremljevalnim programom za vse generacije ter izjemnim zaključkom, ki se bo še dolgo pomnil.

V Božično vas vabimo različne razstavljavce, ki si želijo pokazati svoje unikatne izdelke, od ročnih del do pekarskih izdelkov, babičinih dobrot… Spodbujamo ustvarjalnost tako domačih kot tujih izdelovalcev.

Na prizorišču pa ne bodo samo razstavljavci temveč tudi aktivnosti in atrakcije za otroke, predstave, nastopi glasbenih skupin, žive živali ter vrsto drugih aktivnosti. Poskrbljeno bo tudi za odrasle s prav posebno gostinsko ponudbo in večernim programom.

Dogodek bo medijsko podprt, pričakujemo pa več 10 tisoč obiskovalcev. Celotno dogajanje bo potekalo na parkirišču Planeta Tuš Celje, v primeru slabega vremena pa v notranjem prireditvenem prostoru Planeta Tuš.

K sodelovanju želimo povabiti tudi vas, saj nam boste s svojimi izdelki in storitvami pomagali Planet Tuš Celje preobraziti v pravo božično pravljico. Uporaba prostora za postavitev stojnice bo simboličnih 100,00 EUR brez DDV. Predlagamo vam, da so na vaši stojnici inovativni, pestri, zabavni produkti in storitve primerne letnemu času in božičnemu vzdušju. Za prostor in električno oskrbo bo poskrbljeno.

Zaradi omejenega števila mest vas prosimo, da se za sodelovanje prijavite do 20. 11. 2016 na »Spletni obrazec«. Od vseh prijavljenih bomo izbrali 10 razstavljavcev.

 

Poleg prijave vas naprošamo, da si preberete pravilnik in pogoje sodelovanja. Vaša prijava bo potrjena s plačilom uporabnine, najkasneje do 27. 11. 2016.

 

Z željo uspešnega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.

Planet Tuš Celje

KONTAKT: jure.kvas@tus.si 

Pravilnik in pogoji sodelovanja

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več