Tuš market v Črnomlju odslej popolnoma po meri kupcev

  • 8

Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

V Tuš smo v Črnomlju odprl povsem prenovljeni market. Tako smo prisluhnili željam in potrebam kupcev, ki jih zdaj čaka povsem prenovljen ambient za prijetne in učinkovite nakupe ter razširjena ponudba svežih izdelkov in izdelkov za na pot. Pri obnovi smo upoštevali najsodobnejše trajnostne smernice in vgradili do okolja prijazno tehnologijo, ki nakupovanje naredi še prijetnejše.

V Tušu strateško širimo in prenavljamo mrežo trgovin po vsej Sloveniji. Med njimi smo s ponosom odprli izjemno priljubljen Tuš market Črnomelj. V Črnomlju smo prisotni že vrsto let in kupci nas res dobro poznajo. Prisluhnili smo željam in potrebam naših kupcev ter se lotili celovite prenove. Naš market Črnomelj se ponaša z izboljšano nakupovalno potjo in večjo preglednostjo, kar omogoča prijetnejše in učinkovitejše nakupe. K dobremu počutju prispevajo tudi do okolja prijazne tehnologije, kot je sodobna razsvetljava in hladilna tehnika, s čimer uresničujemo trajnostno zavezo našega podjetja.

V Tušu koncept prodajaln in ponudbe vedno prilagodimo lokalnemu okolju in temu smo sledili tudi pri snovanju ponudbe prenovljenega Tuš marketa Črnomelj. Našo ponudbo smo usmerili v priročne, vsakodnevne nakupe in nakupe za malice oziroma kosila. Prav zato smo v prodajni program umestili premišljen nabor najpogosteje iskanih živilskih in neživilskih izdelkov. V sodobni pekarni bodo vsak dan, skozi ves dan, pekli sveže pekovske dobrote, prenovili so oddelek delikatese ter razširili ponudbo pripravljenih pečenih jedi in dobrot na žlico. Nova mesnica bo kupce navdušila z bogato ponudbo mesa in mesnih pripravkov, izjemen je tudi izbor svežega sadja in zelenjave. Razširili smo ponudbo pakiranih slaščic in sezonskih izdelkov, posebej pa smo ponosni na bogat izbor pripravljenih malic, med katerimi izjemno izdelki delikatesne linije Tuš Express To Go. Prav tako kupce v prenovljenem Tuš marketu Črnomelj čakajo slovenski izdelki iz linije kulinaričnih presežkov Ana Roš & Tuš, ki na mizo prinašajo odličnost jedi s pridihom dveh Michelinovh zvezdic. Velik del izdelkov v ponudbi je tudi sicer slovenskih, saj v Tušu s ponosom povedo, da je več kot 70 % izdelkov v njihovih trgovinah domačega porekla. 

Prenovljeni Tuš market Črnomelj bo kupce pozdravljal od ponedeljka do sobote, od 7.00 do 20.00 ure. 

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.

  • 16

    V teh dneh se na Debelem rtiču razlega razigrani smeh otrok, ki poletne počitnice tam preživljajo v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. V Tušu bomo že 19. leto zapored v sodelovanju z Rdečim križem Slovenije, partnerji in kupci morske nasmehe pričarali 500 otrokom iz depriviligiranih okolij iz vse Slovenije. Skupaj … Več