Tuš center Polzela je praznoval 10. rojstni dan

  • 44

Tuš supermarket Polzela je po prenovi to soboto ponovno odprl svoja vrata. Celoten Tuš center Polzela pa je praznoval 10. rojstni dan, katerega je spremljal bogat spremljevalni program.

Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen supermarket odlikuje prenova svežih oddelkov sadja in zelenjave, kruha z dopeko ter osvežitev delikatesne linije, še posebej pa je opazna optimizacija nakupne poti.

Ob svojem jubileju so pripravili odlično kulinariko in pestro dogajanje z nastopom učencev Osnovne šole in vrtca Polzela, glasbene šole Cecilija in Tamburaškega zbora KUD Polzela. V goste je prišel kultni otroški junak Maček Muri, ki je otroke v posebni predstavi razvesljeval s svojimi mačjimi dogodivščinami. V Corner caffe-ju so nastopili Klateži ter Ansambel Donačka.  

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več