Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec v popolnoma novi podobi

  • 11

Popolnoma prenovljena notranjost, nova razsvetljava in energetsko učinkovita hladilna tehnika zmanjšuje vpliv na okolje, nove prodajne police pa ponujajo še večjo izbiro

Vrata je odprl povsem prenovljen Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec. Med številnimi gostinci in drugimi poslovnimi kupci ima priljubljena poslovalnica povsem prenovljeno notranjost z novimi energetskimi rešitvami. Z dodatnimi prodajnimi policami bo zdaj kupcem na voljo še pestrejša ponudba, ki smo jim jo predstavili na otvoritvi.

V Tušu nadaljujemo z energetskimi in pogodbenimi prenovami svojih poslovalnic. V Slovenj Gradcu smo kupcem predstavili povsem prenovljen Tuš Cash&Carry, eno izmed sedmih tovrstnih poslovalnic v Sloveniji, ki je med mnogimi gostinci in poslovnimi kupci s Koroške že vrsto let priljubljena nakupovalna izbira. Tuš je trajnostno usmerjeno podjetje, ki se zaveda, da moramo okolje ohranjati za prihodnje generacije. Prav zato smo v večtedenski obnovi v Slovenj Gradcu posebno pozornost posvetili vgradnji do okolja prijaznih tehnologij, ki so energetsko varčne in hkrati omogočajo prijetnejše nakupovanje. V mesecu in pol smo v celoti prenovili notranjost poslovalnice. Položili smo nove talne obloge, vgradili varčno LED razsvetljavo in v celoti zamenjali hladilno tehniko. Na novo smo postavili prostorno hladilno komoro, s katero bomo kupcem ponudili še bolj sveže sadje in zelenjavo.

Prenova Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec je zajela tudi razširitev ponudbe, saj so z novimi prodajnimi policami poskrbeli za še večjo ponudbo, prilagojeno temu formatu njihovih trgovin. V naših Cash&Carry poslovalnicami znamo prisluhniti pričakovanjem kupcev, zato jim poleg redne ponudbe vsega, kar potrebujejo za svojo dejavnost, vedno ponujamo še sezonsko obarvane artikle, ki sledijo praznikom in letnim časom. Kupci z veseljem posegajo tudi po gastro keramiki in steklenih izdelkih priznanih blagovnih znamk. Kupce so pričakale nove akcije, številne ugodnosti in praktična presenečenja.

Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec na Kidričevi ulici 8 je od ponedeljka do petka odprt od 6:00 do 17:00 ure, ob sobotah pa od 6:00 do 13:00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 10

    Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu, kjer so poleg izdelkov vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ana Roš & Tuš na voljo še drugi izbrani lokalni izdelki, v katerih bodo uživali ljubitelji … Več

  • 8

    Mobilna trgovina Tuš v River Campingu Bled ponuja vse za brezskrben dopust, od živil, do svežih izdelkov in ostalih potrebščin.

  • 8

    Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije smo v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljamo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma … Več