Spoznajte OKUSE SVETA

V Tušu poteka aktivnost Okusi sveta, s katero se lahko podate na kulinarični potep odkrivanja okusov sveta z zbiranjem priložnostnih nalepk ob nakupih v trgovinah Tuš.

Ste pripravljeni, da se podate na neverjetno kulinarično potovanje?

Vse, kar potrebuje svetovni popotnik, sta globus in kulinarični potni list, ki skriva kar 40 slastnih receptov. V Tušu poteka aktivnost Okusi sveta, s katero se lahko podate na kulinarični potep odkrivanja okusov sveta z zbiranjem svetovnih nalepk ob nakupih v trgovinah Tuš. Z zbranimi nalepkami boste polepili globus in potni list ter vsak dan spoznali nekaj novega o svetovni kulinariki.

Več informacij o Okusih sveta poiščite tukaj!

< Nazaj

Ostale novice

  • 10

    Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu, kjer so poleg izdelkov vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ana Roš & Tuš na voljo še drugi izbrani lokalni izdelki, v katerih bodo uživali ljubitelji … Več

  • 8

    Mobilna trgovina Tuš v River Campingu Bled ponuja vse za brezskrben dopust, od živil, do svežih izdelkov in ostalih potrebščin.

  • 8

    Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije smo v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljamo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma … Več