Presenetili smo kupca milijontega izdelka Ana Roš & Tuš

Za linijo izdelkov Ana Roš & Tuš je danes prav poseben dan, obeležili smo namreč nakup MILIJONTEGA izdelka. Za milijonom prodanih izdelkov naše linije se skriva tudi na milijone drobnih zgodb naših kupcev in dobaviteljev, zato smo kupki milijontega izdelka pripravili paket presenečenja.

Po dveh letih od predstavitve linije gurmanskih izdelkov Ana Roš & Tuš je danes na policah več kot 70 izdelkov in prav izmed njih je bil v začetku avgusta prodan milijonti izdelek. Prav vsi izdelki združujejo mojstrstvo ene najuglednejših chefinj na svetu Ane Roš, vrhunskost lokalnih sestavin in delo butičnih proizvajalcev. Izdelki Ana Roš & Tuš so nastali kot odgovor na viške svežih lokalnih izdelkov ob prvem valu korone. Brez kupcev so ostali mnogi odlični pridelovalci in proizvajalci, ki bi morali lokalno pridelano hrano zavreči, mi pa smo jih usmerili skozi nove produkte do naših kupcev.

Od samega začetka so med kupci najbolj priljubljeni pekovski izdelki in izdelki iz mesa, ponudba celotne linije pa se prilagaja tudi letnim časom. Med milijonom prodanih izdelkov je absolutni zmagovalec po priljubljenosti naš paradni izdelek Pirin kruh z drožmi Ana Roš & Tuš, ki so ga kupci že ob predstavitvi linije takoj vzeli za svojega. Izjemno priljubljeni so tudi različni njoki in kobariški štruklji, pa tatarski biftek, kombucha in drugi napitki.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • Imetniki IN kartice Diners Club Tuš lahko v mesecu marcu kupujete čaje 1001 cvet kar 40 % ugodneje.* Preverite ugodnost TUKAJ. *Ugodnost velja izključno za imetnike IN kartice Diners Club Tuš.

  • Ne spreglejte izjemne ponudbe ter super akcij in cen iz aktualnega Tuševega kataloga. Prelistajte ga TUKAJ.

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.