Prenovljeni Tuš market Kamnik Bakovnik

  • 12

Tuš je danes odprl povsem prenovljeni Tuš market Kamnik Bakovnik. Kupce je pričakala prenovljena in razširjena ponudba sveže pripravljenih dobrot, delikatese in to-go ponudbe, priljubljena mesnica, pa sodobna nakupovalna pot in izbrani sezonski izdelki, prilagojeni pričakovanjem Kamničanov. Poslovalnica ima novo zunanjost, v notranjosti pa bo nakupovanje in delo prijetnejše zaradi novih, sodobnih, do okolja prijaznih tehnologij.

V Tušu smo kupce tokrat pozdravili v povsem prenovljenem priljubljenem Tuš marketu Kamnik Bakovnik. Kupci so poleg prenovljene zunanjosti in notranjosti, takoj opazili novosti v ponudbi te priljubljene trgovine. Kamničani nas dobro poznajo in ponosni smo, da smo že vrsto let njihova priljubljena izbira za nakupovanje. Prisluhnili smo njihovim željam in pričakovanjem ter Tuš market Kamnik Bakovnik prenovili tako, da bo nakupovanje še učinkovitejše, prijetnejše s točno takšnim naborom izdelkov, kot jih pri nas pričakujejo.

Kupce je danes pričakala nova razporeditev oddelkov in s tem nova nakupovalna pot, ki je še jasnejša ter omogoča hitre in učinkovite nakupe. Ta zdaj vodi med številnimi novostmi v ponudbi. Na vhodu kupce pričaka nov in obogaten oddelek svežega sadja ter zelenjave, ki je izjemno priljubljen. Nova je toploteka, kjer čakajo sveže kuhane in pečene dobrote za malico ali kosilo, povečali smo ponudbo delikates, sveže pečenih pekovskih dobrot, mlečnih izdelkov in mesa, ki je na voljo v priljubljeni mesnici. Poleg tega smo povečali izbor zdrave in bio hrane, uredili poseben kotiček za izdelke Ana Roš & Tuš in razširili ponudbo to-go izdelkov za malice in hitre prigrizke ter dodali nove hladilnike za pijače. Ponudbo na vseh oddelkih smo torej prilagodili povpraševanju kupcev in prvi odzivi, ki smo jih bili deležni danes, so izjemni.

Tuš market Kamnik Bakovnik je lepši in prijaznejši za nakupe tudi zaradi prenovljene zunanjosti in vhoda ter servisnih prostorov. Tuš je sicer kot trajnosti zavezan trgovec, ki ima v Sloveniji več kot 100 trgovin, pri prenovah še posebej pozoren na uporabo do okolja prijaznih in energetsko učinkovitih tehnologij. V skladu s trajnostno strategijo smo tudi v Tuš market Kamnik Bakovnik vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter sodobna, energijsko varčna hladilna tehnika. Tuš market Kamnik Bakovnik bo odprt od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 10

    Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu, kjer so poleg izdelkov vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ana Roš & Tuš na voljo še drugi izbrani lokalni izdelki, v katerih bodo uživali ljubitelji … Več

  • 8

    Mobilna trgovina Tuš v River Campingu Bled ponuja vse za brezskrben dopust, od živil, do svežih izdelkov in ostalih potrebščin.

  • 8

    Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije smo v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljamo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma … Več