Prenovljeni Tuš market Sevnica odprl vrata

  • 9

Vrata je odprl povsem prenovljen Tuš market Sevnica. Celovito prenovljen market, v katerega so vgradili sodobne, do okolja prijazne tehnologije, je kupce pričakal s ponudbo, prilagojeno sodobnemu načinu nakupovanja. Nova nakupovalna pot jih bo vodila med skrbno zasnovanimi oddelki, zagotovo pa se bodo razveselili sveže pripravljenih dobrot, delikatese in nove TO-GO ponudbe, namenjene zdravim in hitrim obrokom.

V Tušu nadaljujemo z obnovo poslovalnic. Letos je prva na vrsti otvoritev povsem prenovljenega Tuš marketa Sevnica. Kupci so zagotovo, poleg prenovljene zunanjosti in notranjosti, takoj opazili novosti v ponudbi tega priljubljenega marketa: »Sevničani nas že dobro poznajo, zato so nas pri prenovi vodile njihove želje in nakupovalne navade. Tuš market Sevnica ima povsem prenovljeno nakupno pot, ki je jasna ter omogoča hitre in učinkovite nakupe. Na samem vhodu jih bo pričakal nov in vsebinsko obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave,« razlagajo v Tušu in dodajajo, da bo povsem nova njihova ponudba sveže pripravljenih prigrizkov in jedi TO-GO, ki je še posebej priročna za malice in hitre obroke.

Pri prenovi marketa smo se dotaknili tudi preostale ponudbe: »Ponudbo živil smo prilagodili željam naših kupcev in jo razširili. Dodali smo nove hladilne površine za pijače in dodobra razširili svežo ponudbo. Navdušila bo ponudba delikates, sveže pripravljenih pekovskih dobrot, mlečnih izdelkov in pakiranega mesa,« v Tušu naštevajo novosti v marketu Sevnica. Ob tem smo prilagodili tudi ponudbo neživil, prav tako v skladu s pričakovanji kupcev, in jo premišljeno umestili v prodajni prostor. Dodali smo nove nakupovalne košarice in vozičke ter odlagalni pult za večjo priročnost nakupov.

Tuš market Sevnica je lepši in prijaznejši za nakupe tudi zaradi prenovljenih vhodov in zunanjosti trgovine, zamenjanih tlakov in servisnih prostorov. V Tušu kot trajnostno zavezanem trgovcu, z več kot 100 trgovinami, smo pri prenovah še posebej pozorni na uporabo do okolja prijaznih in energetsko učinkovitih tehnologij. V skladu s trajnostno strategijo smo tudi v Tuš market Sevnica vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter sodobna, energijsko varčna hladilna tehnika. Tuš market Sevnica je odprt od ponedeljka do petka, od 7.00 do 20.00, ob sobotah pa od 7.00 do 18.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka: SUŠENI DATELJNI S KOŠČICO, 200g uporabno najmanj do: 31.12.2023 LOT:HA310/43 zaradi možne prisotnosti tujka v živilu. Kupci lahko izdelek vrnete, na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.

  • 52

    Tudi letos bomo skupaj s partnerji v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh 500 otrokom omogočili brezplačno enotedensko letovanje v Zdravilišču RKS Debeli rtič. V 21 letih bomo tako s počitnicami na morju razveselili že nekaj več kot 10.500 otrok. Za njihovo dobro počutje in razvedrilo skrbijo vzgojitelji, ki jih spremljajo … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka PECIVO QUADRONE VARIEGATO (EAN: 8015854142501, uporabno najmanj do 21. 9. 2023, 02. 11. 2023, 23. 11. 2023,) zaradi kemične neskladnosti – prisotnosti nedovoljenega pesticida. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in povrnili vam bomo kupnino.