Prenovljeni Tuš market Domžale Dom pozdravil prve kupce

  • 10

Povsem prenovljeni Tuš market Domžale Dom je že drugi prenovljeni market v nekaj mesecih v tem mestu. Kupci so se razveselili še boljše ponudbe sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates ter sveže pečenih pekovskih izdelkov. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala še učinkovitejše nakupovanje.

V Tušu nadaljujemo s prenovo trgovin. Odprli smo povsem prenovljeno mestno trgovino Tuš market Domžale Dom, že drugo, ki smo jo v nekaj mesecih prenovili v tem mestu.

Največja novost je zagotovo mestnim nakupom prilagojena in razširjena ponudba sveže pripravljenih izdelkov za malico, kosilo ali prigrizke Tuš Express To Go. Na samem vhodu v trgovino kupce pričaka obogaten oddelek svežega sadja in zelenjave ter poseben kotiček z izdelki Ana Roš & Tuš. Kupci bodo opazili tudi razširjeno ponudbo živil, večjo ponudbo ohlajenih pijač in prilagoditev ostale ponudbe. Predvsem naša dodatna ponudba bo sledila letnim časom in sezonskim pričakovanjem kupcev s prilagojenim izborom izdelkov.

V prenovljenem marketu je ponudba prilagojena tako hitrim, vsakodnevnim nakupom kot večjim nakupom za tedenske ali mesečne potrebe gospodinjstva. V Tuš marketu Domžale Dom sproti pečemo sveže pekovske izdelke, kupce pa čaka tudi razširjena ponudba delikates, sladic, mlečnih dobrot in svežega pakiranega mesa.

Kupce je priljubljen market na Miklošičevi ulici 1 pričakal v povsem novi podobi. Naši kupci bodo zagotovo opazili, da smo sodobnim nakupovalnim smernicam prilagodili samo postavitev trgovine in tako poskrbeli za kar se da učinkovito nakupovalno pot. V prenovljeni Tuš market Domžale Dom smo v skladu z našo trajnostno strategijo vgradili do okolja prijazne tehnologije, kot so energetsko učinkovita LED razsvetljava ter energijsko varčna in kupcem prijazna hladilna tehnika.

Tuš market Domžale Dom na Miklošičevi ulici 1 bo odprt od ponedeljka do petka, od 8.00 do 20.00, ob sobotah pa od 8.00 do 18.00.

< Nazaj

Ostale novice

  • 10

    Ana Roš in Tuš sta nadgradila uspešno sodelovanje z odprtjem mestne zakladnice lokalnih dobrot v pokritem delu glavne ljubljanske tržnice na Pogačarjevem trgu, kjer so poleg izdelkov vrhunske kulinarike za vsakdanje nakupe iz linije Ana Roš & Tuš na voljo še drugi izbrani lokalni izdelki, v katerih bodo uživali ljubitelji … Več

  • 8

    Mobilna trgovina Tuš v River Campingu Bled ponuja vse za brezskrben dopust, od živil, do svežih izdelkov in ostalih potrebščin.

  • 8

    Tuš je odslej v Trbovljah prisoten s kar tremi marketi. Ob priljubljenem in kupcem dobro poznanem Tuš marketu Trbovlje na Trgu revolucije smo v svojo mrežo poslovalnic dodali še nekdanji franšizi. Kupce odslej pozdravljamo v Tuš marketu Trbovlje Terezija, ki se ponaša s prenovljeno in razširjeno ponudbo, ter v popolnoma … Več