Pirin kruh z drožmi po recepturi Ane Roš

  • 1

Na Tuševe police je v predprazničnih dneh prišel nov vrhunski kulinarični izdelek – Pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš. Slovenska moka iz Mlina Rangus, mleta na tradicionalen način »na kamen«, ročno oblikovan hlebec in receptura izjemne šefinje Ane Roš vas bodo navdušili, tako kot so vas njeni skutni njoki s pehtranom.

Kulinarični projekt Ana Roš & Tuš je to jesen začaral že mnoge. V Tušu so povezali vrhunsko kulinariko, lokalne proizvajalce in sestavine, kot je iz albuminske skute kobariške Mlekarne Planika, in nastal je kulinarični projekt Ana Roš & Tuš. Prvi izdelek iz linije, skutni njoki s pehtranom, so postali nepogrešljiva vrhunska kulinarična jed, ki so jo lahko pripravi vsakdo. V prazničnem času na nobeni mizi ne sme manjkati topel, dišeč domač kruh. Prav zato je na Tuševe police prispel nov produkt iz linije Ana Roš & Tuš, in sicer Pirin kruh z drožmi, pripravljen po recepturi Ane Roš in narejen iz slovenske moke Mlina Rangus. Moka je mleta na tradicionalen način, »na kamen«, vsak hlebček je ročno oblikovan, droži pa so dodane zato, ker je takšen kruh mnogo bolj hranljiv, lažje prebavljiv in okusnejši. »Za naš izjemni kruh z drožmi je značilna pregrešno hrustljava skorjica in ravno prav luknjičasta sredica. Zagotovo je to kruh, ki ne sme manjkati na praznični mizi. Še bolje je, če si kulinarično razvajanje privoščite kar vsak dan,« razlagajo v Tušu.

Nasvet Ane Roš

Pirin kruh z drožmi svežega in še toplega postrežejo v Tuševi pekarni vaše najljubše poslovalnice, na voljo pa je tudi zamrznjen hlebec, ki ga dopečete doma, naprimer v nedeljo, ko so trgovine zaprte, vi pa si zaslužite vrhunski zajtrk. Ana Roš svetuje: »Za največji užitek in hrustljavo skorjico že pečeni kruh doma dodatno osvežite in pred postrežbo pogrejte. Za 10-15 minut ga potisnite v pečico, segreto na 160 °C, brez ventilatorja.« Izjemni okus Pirinega kruha z drožmi bosta lepo zaokrožila dobro slovensko maslo in marmelada, seveda pa je izbira namazov in prilog praktično neomejena.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.