Pirin kruh z drožmi po recepturi Ane Roš

  • 1

Na Tuševe police je v predprazničnih dneh prišel nov vrhunski kulinarični izdelek – Pirin kruh z drožmi iz linije Ana Roš & Tuš. Slovenska moka iz Mlina Rangus, mleta na tradicionalen način »na kamen«, ročno oblikovan hlebec in receptura izjemne šefinje Ane Roš vas bodo navdušili, tako kot so vas njeni skutni njoki s pehtranom.

Kulinarični projekt Ana Roš & Tuš je to jesen začaral že mnoge. V Tušu so povezali vrhunsko kulinariko, lokalne proizvajalce in sestavine, kot je iz albuminske skute kobariške Mlekarne Planika, in nastal je kulinarični projekt Ana Roš & Tuš. Prvi izdelek iz linije, skutni njoki s pehtranom, so postali nepogrešljiva vrhunska kulinarična jed, ki so jo lahko pripravi vsakdo. V prazničnem času na nobeni mizi ne sme manjkati topel, dišeč domač kruh. Prav zato je na Tuševe police prispel nov produkt iz linije Ana Roš & Tuš, in sicer Pirin kruh z drožmi, pripravljen po recepturi Ane Roš in narejen iz slovenske moke Mlina Rangus. Moka je mleta na tradicionalen način, »na kamen«, vsak hlebček je ročno oblikovan, droži pa so dodane zato, ker je takšen kruh mnogo bolj hranljiv, lažje prebavljiv in okusnejši. »Za naš izjemni kruh z drožmi je značilna pregrešno hrustljava skorjica in ravno prav luknjičasta sredica. Zagotovo je to kruh, ki ne sme manjkati na praznični mizi. Še bolje je, če si kulinarično razvajanje privoščite kar vsak dan,« razlagajo v Tušu.

Nasvet Ane Roš

Pirin kruh z drožmi svežega in še toplega postrežejo v Tuševi pekarni vaše najljubše poslovalnice, na voljo pa je tudi zamrznjen hlebec, ki ga dopečete doma, naprimer v nedeljo, ko so trgovine zaprte, vi pa si zaslužite vrhunski zajtrk. Ana Roš svetuje: »Za največji užitek in hrustljavo skorjico že pečeni kruh doma dodatno osvežite in pred postrežbo pogrejte. Za 10-15 minut ga potisnite v pečico, segreto na 160 °C, brez ventilatorja.« Izjemni okus Pirinega kruha z drožmi bosta lepo zaokrožila dobro slovensko maslo in marmelada, seveda pa je izbira namazov in prilog praktično neomejena.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 23. 10. 2021, med 9. in 13. uro bo pred Tuš supermarketom Lenart potekala največja čarovniška zabava. Začarala vas bo interaktivna akrobatska predstava, vaši najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v mini golfu, ustvarjali na kreativnih delavnicah in popestrili obraz z atraktivnimi obraznimi poslikavami. Veselimo se vašega obiska.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več