Otrokom pričarali nasmeh

  • 5

Že 14. leto zapored v okviru dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh s svojimi partnerji in kupci omogočamo 500 otrokom enotedensko letovanje na Debelem rtiču. Dve skupini otrok sta že letovali, skozi vse poletje pa se bodo zvrstile še 3 skupine iz vse Slovenije.

Dobrodelni projekt Pričarajmo nasmeh otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije zagotavlja lepše in kakovostne počitnice. Vsako leto otroci namreč sodelujejo pri številnih aktivnostih, kot so ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti, izlet z ladjico, kopanje, zabava z glasbo in plesom in še in še.

Letos bodo poseben poudarek namenili vodnim aktivnostim, tako je prva skupina obiskala štiri delavnice na temo »Ohranimo naše vode čiste«, ob koncu pa z gusarjem in Piko zapela posebno gusarsko himno in odkrila zaklad na dnu morja. V sodelovanju z Rdečim Križem Slovenije, bomo tako v 14 letih počitnice omogočili že več kot 7.100 otrokom.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.