Osvežena supermarketa Slovenske Konjice in Lesce

  • 6

Osvežen izgled in izboljšana ponudba sta ključni obogatitvi prenovljenih supermarketov Slovenske Konjice in Lesce, ki sta v četrtek, 18. februarja odprla svoja vrata.

Prenova je plod sodelovanja s kupci, ki tako poleg nadgrajenega prodajnega asortimana ponuja osvežene oddelke sadja in zelenjave ter kruha z dopeko, delikatese ter mesnice, hkrati pa ima supermarket privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot. Za ta korak smo se odločili zaradi izboljšanja nakupovalne izkušnje. Supermarket je tako zasnovan po najnovejših nakupovalnih trendih, s čimer se še bolj približuje kupcem.

V Tušu se pri prenovah osredotočamo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. Supermarketa odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več