Osvežena supermarketa Slovenske Konjice in Lesce

  • 6

Osvežen izgled in izboljšana ponudba sta ključni obogatitvi prenovljenih supermarketov Slovenske Konjice in Lesce, ki sta v četrtek, 18. februarja odprla svoja vrata.

Prenova je plod sodelovanja s kupci, ki tako poleg nadgrajenega prodajnega asortimana ponuja osvežene oddelke sadja in zelenjave ter kruha z dopeko, delikatese ter mesnice, hkrati pa ima supermarket privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot. Za ta korak smo se odločili zaradi izboljšanja nakupovalne izkušnje. Supermarket je tako zasnovan po najnovejših nakupovalnih trendih, s čimer se še bolj približuje kupcem.

V Tušu se pri prenovah osredotočamo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. Supermarketa odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več