Osvežena supermarketa Slovenske Konjice in Lesce

  • 6

Osvežen izgled in izboljšana ponudba sta ključni obogatitvi prenovljenih supermarketov Slovenske Konjice in Lesce, ki sta v četrtek, 18. februarja odprla svoja vrata.

Prenova je plod sodelovanja s kupci, ki tako poleg nadgrajenega prodajnega asortimana ponuja osvežene oddelke sadja in zelenjave ter kruha z dopeko, delikatese ter mesnice, hkrati pa ima supermarket privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot. Za ta korak smo se odločili zaradi izboljšanja nakupovalne izkušnje. Supermarket je tako zasnovan po najnovejših nakupovalnih trendih, s čimer se še bolj približuje kupcem.

V Tušu se pri prenovah osredotočamo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. Supermarketa odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.