Obvestilo kupcem

  • 1

Odpoklic izdelka dobavitelja Greenyard N.V.

Dobavitelj Greenyard N.V. je, zaradi možne prisotnosti Listerie monocytogenus v živilu, iz prodaje odpoklical izdelek Špinača s smetano, 450 g, zamrznjeno, z rokom trajanja 17. in 18. 11. 2019. Bakterija lahko povzroči listeriozo, ki ima podobne simptome kot gripa.
Potrošniki se za vračilo izdelka obrnejo na mesto nakupa in naj živila ne zaužijejo.

Engrotuš d.o.o.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.