Novi Tuš supermarket Lenart pozdravil prve kupce

  • 4

V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

Sodoben supermarket je oblikovan v skladu z najnovejšimi nakupovalnimi trendi, k dobremu počutju pa pripomorejo tudi do okolja prijazne tehnologije hlajenja in razsvetljave. V prodajni ponudbi smo sledili pričakovanju kupcev ter na prodajne police umestili več kot 70 % izdelkov slovenskega porekla.

V sodobni lastni pekarni bomo skozi ves dan pekli sveže pekovske dobrote, za sladke trenutke bomo poskrbeli z izbrano ponudbo pakiranih slaščic, mesnica kupce navdušuje z bogato ponudbo mesa in mesnih pripravkov lastne izdelave, oddelek sadja in zelenjave pa s pregovorno svežino, pri čemer bo poseben poudarek na sezonskih in lokalno pridelanih pridelkih. Kupce čaka priročna ponudba izdelkov za hitro malico ali kosilo Tuš Express To Go, sezonska ponudba ter lokalni, slovenski izdelki. Seveda bodo tudi v novem supermarketu na voljo izdelki gurmanske linije Ana Roš & Tuš, ki na domačo mizo prinašajo vrhunsko kulinariko.

Za dobro počutje kupcev bo skrbelo 20 novo zaposlenih, Tuš supermarket Lenart pa je odprt od ponedeljka do sobote, od 7.00 do 20.00 ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.