Nadaljujemo s prenovami poslovalnic po meri kupcev

  • 12

Prenovljenim lokacijam se pridružujejo tudi Tuš market Novo mesto, Tuš supermarket Jesenice ter Tuš drogerija Laško.

Svoja vrata je na široko odprl Tuš market v Novem mestu. Prenovljena in osvežena trgovina daje dolenjski prestolnici pečat marketa z najsodobnejšimi trendi, na svoji kvadraturi ponuja premišljeno urejen prostor, hkrati pa sledi željam kupcev. Dolenjce zdaj čaka še izboljšana nakupovalna izkušnja z nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov, med katere uvrščamo še več izdelkov z oznako slovensko.

Tudi gorenjsko železarsko mesto se lahko pohvali s prenovljenim in osveženim Tuš supermarketom, ki na enem mestu potrošnikom ponuja izboljšano nakupovalno izkušnjo, hkrati pa sledi najsodobnejšim nakupovalnim trendom in na police uvršča še več kakovostnih slovenskih izdelkov. Tuš supermarket na Jesenicah od zdaj dalje na svoji kvadraturi združuje vse, kar potrebuje sodoben potrošniški objekt: premišljeno urejen prostor, ki sovpada s svetovnimi smernicami nakupovanja, nadgrajeno ponudbo kakovostnih izdelkov in posluh do želja svojih kupcev.

Prenovljena Tuš drogerija Laško je svet lepote in dobrega počutja. Ponujala široko paleto izdelkov, med katerimi je ključni poudarek namenjen sodobni in vedno urejeni ženski. Poskrbeli smo tudi za vse mamice, ki na enem mestu želijo vse za svoje malčke, bogato ponudbo pa zaokrožujemo z linijami naravne kozmetike ter proizvodov.

< Nazaj

Ostale novice