Kulinarični slovenski kotiček na sejmu AGRA

  • 1

Ker spoštujemo slovensko, na letošnjem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki poteka med 20. in 25. avgustom 2016, predstavljamo v Slovenskem kulinaričnem kotičku najboljše izdelke iz Slovenije, ki v sebi nosijo pečat izvirnosti in najvišje kakovosti ter lokalne domačnosti.

Kuharski mojstri pred gosti, iz Slovenskih dobrot in drugih slovenskih izdelkov, pripravljajo slovenske jedi in pokušine edinstvenih lokalnih prigrizkov, pripravljenih na inovativen način. Slovenski hitri užitki so osrednja nit predstavitve, skozi katero predstavljamo zgodbo izvrstne slovenske kulinarike.

V kulinaričnem kotičku lahko okusite govejo juho z domačimi rezanci, Bograč, Slovensko kulinarično ponev, ki poleg govedine in svinjine Pigi vsebuje še slovensko zelenjavo in Trdinovo ajdovo kašo, domače burgerje, eko hrenovko v ječmenovi štručki, Krajnček v konopljini štručki, inovativno slovensko trajno potico iz krhkega testa z orehi, odličen sladoled z bučnim oljem in konopljinimi semeni ter Slovenske štruklje s sadnim prelivom.

Zgodbo izvrstne slovenske kulinarike smo nadgradili in pripravili v obliki Kulinaričnih slovenskih daril, ki so lahko izvrstno osebno, turistično ali protokolarno darilo in predstavljajo posebnosti naših pokrajin ter izvirnost naše dežele.

 

Meni Kulinaričnega kotička AGRA >

Napovednik dogodkov na sejmu AGRA >

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več