Kulinarični slovenski kotiček na sejmu AGRA

  • 1

Ker spoštujemo slovensko, na letošnjem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki poteka med 20. in 25. avgustom 2016, predstavljamo v Slovenskem kulinaričnem kotičku najboljše izdelke iz Slovenije, ki v sebi nosijo pečat izvirnosti in najvišje kakovosti ter lokalne domačnosti.

Kuharski mojstri pred gosti, iz Slovenskih dobrot in drugih slovenskih izdelkov, pripravljajo slovenske jedi in pokušine edinstvenih lokalnih prigrizkov, pripravljenih na inovativen način. Slovenski hitri užitki so osrednja nit predstavitve, skozi katero predstavljamo zgodbo izvrstne slovenske kulinarike.

V kulinaričnem kotičku lahko okusite govejo juho z domačimi rezanci, Bograč, Slovensko kulinarično ponev, ki poleg govedine in svinjine Pigi vsebuje še slovensko zelenjavo in Trdinovo ajdovo kašo, domače burgerje, eko hrenovko v ječmenovi štručki, Krajnček v konopljini štručki, inovativno slovensko trajno potico iz krhkega testa z orehi, odličen sladoled z bučnim oljem in konopljinimi semeni ter Slovenske štruklje s sadnim prelivom.

Zgodbo izvrstne slovenske kulinarike smo nadgradili in pripravili v obliki Kulinaričnih slovenskih daril, ki so lahko izvrstno osebno, turistično ali protokolarno darilo in predstavljajo posebnosti naših pokrajin ter izvirnost naše dežele.

 

Meni Kulinaričnega kotička AGRA >

Napovednik dogodkov na sejmu AGRA >

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.