Kulinarični slovenski kotiček na sejmu AGRA

  • 1

Ker spoštujemo slovensko, na letošnjem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki poteka med 20. in 25. avgustom 2016, predstavljamo v Slovenskem kulinaričnem kotičku najboljše izdelke iz Slovenije, ki v sebi nosijo pečat izvirnosti in najvišje kakovosti ter lokalne domačnosti.

Kuharski mojstri pred gosti, iz Slovenskih dobrot in drugih slovenskih izdelkov, pripravljajo slovenske jedi in pokušine edinstvenih lokalnih prigrizkov, pripravljenih na inovativen način. Slovenski hitri užitki so osrednja nit predstavitve, skozi katero predstavljamo zgodbo izvrstne slovenske kulinarike.

V kulinaričnem kotičku lahko okusite govejo juho z domačimi rezanci, Bograč, Slovensko kulinarično ponev, ki poleg govedine in svinjine Pigi vsebuje še slovensko zelenjavo in Trdinovo ajdovo kašo, domače burgerje, eko hrenovko v ječmenovi štručki, Krajnček v konopljini štručki, inovativno slovensko trajno potico iz krhkega testa z orehi, odličen sladoled z bučnim oljem in konopljinimi semeni ter Slovenske štruklje s sadnim prelivom.

Zgodbo izvrstne slovenske kulinarike smo nadgradili in pripravili v obliki Kulinaričnih slovenskih daril, ki so lahko izvrstno osebno, turistično ali protokolarno darilo in predstavljajo posebnosti naših pokrajin ter izvirnost naše dežele.

 

Meni Kulinaričnega kotička AGRA >

Napovednik dogodkov na sejmu AGRA >

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.