Izšla je nova številka revije Prvovrsten življenjski stil

  • 1

Ste za to, da so vaši pomladni in poletni meseci prvovrstni? V Tušu vam prav zato predstavljamo tretjo številko naše revije Prvovrsten življenjski stil, ki vas čaka v naših trgovinah ali na www.tus.si.

V njej smo zbrali zanimive pomladno-poletne vsebine, ki vas bodo popeljale za dih jemajočo mizo, svetujemo vam, kako izbrati rastline za balkon ali teraso, čakajo vas zlata pravila za poletno nego kože, nasveti za razstrupljanje telesa in duha, v vaši kuhinji pa bo pestro zaradi več kot 50 navdušujočih receptov. Pripravili smo tudi velik horoskop, več strani pobarvanke za odrasle in nagradno križanko. Uživajte v Prvovrstnem življenjskem stilu! Še to, revija je za člane Tuš kluba brezplačna.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več