Izšla je nova številka revije Prvovrsten življenjski stil

  • 1

Ste za to, da so vaši pomladni in poletni meseci prvovrstni? V Tušu vam prav zato predstavljamo tretjo številko naše revije Prvovrsten življenjski stil, ki vas čaka v naših trgovinah ali na www.tus.si.

V njej smo zbrali zanimive pomladno-poletne vsebine, ki vas bodo popeljale za dih jemajočo mizo, svetujemo vam, kako izbrati rastline za balkon ali teraso, čakajo vas zlata pravila za poletno nego kože, nasveti za razstrupljanje telesa in duha, v vaši kuhinji pa bo pestro zaradi več kot 50 navdušujočih receptov. Pripravili smo tudi velik horoskop, več strani pobarvanke za odrasle in nagradno križanko. Uživajte v Prvovrstnem življenjskem stilu! Še to, revija je za člane Tuš kluba brezplačna.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več